Júniust követően most bemutatjuk, hogy milyen sorozatos újdonságok érkeznek a Maxra júliusban. A következő hónapban csupán 3 sorozat válik elérhetővé, amely még a júniusi premierekhez képest is kevés. A szériák mellett a Max közzétette a legfontosabb realityket és dokumentumfilm-sorozatokat is. Többek közt érkezik egy krimi-dramedy 5. szezonja, egy sportdráma utolsó évada és egy brit drámasorozat folytatása is.

All American: Hazatérés

Július 11-én érkezik a streaming szolgáltatóra a Törvényen kívül (The Outlaws) 5 részes 3. évada. A krimi-dramedyben a törvényen kívüliek továbblépnek, de Rani váratlan visszatérése és egy holttest előkerülése ismét közvetlen veszélybe sodorja őket. A rendőrség nyomoz a bűntény és Rani esetleges érintettsége után, a többiek pedig elbizonytalanodnak, hogy kiben bízhatnak.

16-án indul az All American: Hazatérés (All American: Homecoming) 13 epizódból álló 3., és egyben utolsó etapja. A sportdráma további részei hetente kerülnek majd be a kínálatba. A Bringston Egyetem tanulóinak életét bemutató sorozatban folytatódik a Simone, Lando és Damon közötti szerelmi háromszög. Simone továbbra is küzd azért, hogy egyensúlyban tartsa a magánéletét és a kihívásokkal teli tanulmányait.

Július 25-én válik elérhetővé a Mondj el mindent (Tell Me Everything) című brit drámasorozat 6 epizódos 2. szezonja. Jonny a családjával elköltözik abba a városba, ahol főiskolára jár. Az eredeti szereplőgárda egy tagján kívül senki sem tér vissza, helyettük új karakterekkel találkozhatunk. A folytatásban nyomon követhetjük Naisha-t, aki úgy tesz, mintha nem zavarná, hogy ismét szingli, a gondozásból kikerült Dylant és az impulzív Ellát, aki új a városban és gyakran sodorja magát veszélyes helyzetekbe.

A szériák mellett több reality és dokumentumfilm-sorozat is jön a Maxra a következő hónapban. Július 1-jén dupla résszel indul az Ismertté vált bűnesetek (Crime Gone Viral) 12 epizódos 5. évada, amely minden hétfőn két új résszel fog jelentkezni. 7-től lesz megtekinthető a Tengerpartot veszünk (Buying the Beach) 16 részből álló 1. etapja. 16-án kerül be a kínálatba a Diagnózis: pszichopata (Signs of a Psychopath) 9 epizódos 7. szezonja, de szintén ezen a napon érkezik a platformra a Best Bite in Town 9 részből álló 1. évada is, ahol különböző városok legjobb ételei kerülnek a zsűri elé. 21-én indul A vihar szeme (In the Eye of the Storm) 1. etapja, amely valós idejű tudósításokat mutat be megrázó természeti katasztrófák epicentrumából. A 6 epizódos produkcióból hetente érkezik új rész a Maxra.

Július 23-án debütál a streaming szolgáltatón a Vinne Jones vidékre megy (Vinnie Jones in the Country) 6 részből álló 1. szezonja. A hetente új epizódokkal jelentkező realityben az angol színész vidéken próbál új életet kezdeni. 24-én dupla résszel debütál a Maxon a Veszélyes utakon (Road Rage) 8 részes 1. évada, amely tragédiába forduló autós üldözéseket mutat be. A produkcióból minden szerdán 2 rész érkezik a platformra. 25-én kerül be a kínálatba a Felújítás és Hawaii (Renovation Aloha) 8 epizódos 1. etapja. 26-án válik elérhetővé a Halálosan szőke (Lethally Blonde) 6 részből álló 1. szezonja, és 30-án indul a Maxon a Ciao Villa (Ciao House) 8 epizódos 1. évada. Az olasz séfek versenyét bemutató realityből minden héten új rész kerül be a kínálatba.

Az Olimpiára készülve több sportos sorozat is elérhetővé válik a Maxon. 1-jén jön a platformra a 2 részes Paris La Vie Sportive, amelyben Thierry Henry mutatja be Párizs történelmét. 6-án dupla epizóddal debütál a 7 részből álló Chasing Glory: Road To Paris 2024. A hét atltéta olimpiára való felkészülését bemutató produkció ezt követően minden szombaton két új epizóddal jelentkezik. 6-tól lesz megtekinthető a 3 részes Second To None, 7-én pedig bekerül a kínálatba a 15 epizódból álló Athletes To Watch: Paris 2024. 10-én válik elérhetővé az Olympic Stories mind a 4 része, a 8 epizódos Oqs, és a 15 részből álló Trailblazers című dokumentumfilm-sorozat is.

A Max legnagyobb júliusi filmes újdonságait itt, a Disney+ premierjeit pedig itt mutattuk be.

hirdetés

Ezt lehet tudni a jövő héten érkező 4. Beverly Hills-i zsaru filmről

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek júliusban a Disney+-ra

Újra látható lesz Majka és Pápai Joci a TV2-n - mától szinte csak ismétlés lesz főműsoridőben

Kiderült, hogy ki lesz Till Attila műsorvezetőtársa a Megasztárban

Ezek lesznek a Max legnagyobb júliusi filmes újdonságai

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 3. epizódjának előzetese