Az HBO GO premierei után bemutatjuk, hogy mik érkeznek a Netflixre novemberben, hiszen a sorozatok kedvelőinek október után most is a kedvére tesz a streaming szolgáltató. Bár most az előző hónapokhoz képest kevesebb megjelenés lesz, így is számos újdonsággal és friss évaddal bővül a platform kínálata. Ezek többsége a Netflix saját gyártású szériája és a világpremierrel egy időben érkezik hazánkban. Bűnügyi drámák, vígjátékok és thrillerek is jönnek, ráadásul ismét több nemzet sorozatait is megtekinthetjük ettől a hónaptól.

hirdetés

November 5-én három produkció kerül fel a Netflix kínálatába. Ekkor debütál a Narcos: Mexikó 10 részes utolsó, 3. évada. A mexikói drogháború korai éveire fókuszáló széria története azonban a főszereplő, Miguel Ángel Félix Gallardot alakító Diego Luna nélkül kap lezárást. Szintén 5-én érkezik egy vadonatúj portugál drámasorozat, a Glória. Az 1960-as években játszódó történet középpontjában João Vidal, a portugál fasiszta rezsimhez kötődő családból származó fiatalember áll, akit beszervez a KGB. Kémek, hazugságok és titkok virulnak a protugáliai Glória do Ribatejoban.

5-től lesz látható egy új török produkció is, A klub (The Club/ Kulüp) első évadának első fele. A széria az 1950-es évek kozmopolita Isztambuljába kalauzolja el a nézőket. A zűrös múltú édesanya, Matilda a börtönből való szabadulása után egy éjszakai szórakozóhelyen kezd el dolgozni annak érdekében, hogy viszontláthassa és segíthesse lázadó lányát, akit nem nevelhetett fel. A sorozat két részletben érkezik, mindkettő 5-5 epizódból áll, arról azonban még nincs információ, hogy a második fele mikorra várható. A főszerepekben Gökçe Bahadır, Barış Arduç és Salih Bademci lesz látható, utóbbi színészt a hazai közönség már ismerheti Az idő sodrásában és az Isztambuli mennyasszony című szériákból.

10-én jön a Gentefied 2. etapja, amelyben folytatódik a Morales-kuzinok története. A 8 részes friss szezonban az unokatestvérek azért küzdenek, hogy segítsenek nagypapájuknak az országban maradni, miközben új szerelmekkel kell foglalkozniuk. A vadonatúj spanyol thrillersorozat, a Megtévesztő hazugságok (Lies and Deceit/ Mentiras) november 15-én érkezik a platformra. A Harry és Jack Williams által írt regényen alapuló 6 részes széria nem a Netflix saját gyártása, először ugyanis az ATRESplayer Premium streamingszolgáltatón debütált 2020. április 19-én. Egy irodalom tanárnő próbálja bebizonyítani az igazát egy sebésszel szemben, akiről azt állítja, hogy megerőszakolta őt. A férfi azonban hevesen tagadja a vádakat.

17-én ismét egy friss produkció kerül be a kínálatba. Ekkor érkezik ugyanis egy francia vígjátéksorozat Békétlen karácsony (Christmas Flow) címmel. Ebben valószínűtlen karácsonyi románc bontakozik ki a híres rapper és az állhatatos újságírónő között. Vajon működhet ez a kapcsolat a nézeteltéréseik ellenére? Két széria premiere lesz 19-én. Az egyik újdonság a népszerű japán anime élőszereplős adaptációja, a Cowboy Bebop – Csillagközi fejvadászok első évada lesz. A 10 epizódból álló történet a távoli jövőben játszódik, amikor az emberiség már elhagyta a katasztrófa sújtotta Földet. A folyton pénzszűkében lévő fejvadászok, Spike, Jet és Faye bejárják a naprendszert, közben pedig munkát keresnek, ám Spike múltja ott ólálkodik közöttük.

Ezen a napon érkezik a legújabb koreai sorozat, az Út a pokol felé (Hellbound). A 6 részes első etapban az emberek megtudják, hogy mikor fognak meghalni, amikor pedig ez bekövetkezik, akkor a halál angyala megjelenik előttük. Ezek a túlvilági lények véres ítéletet hoznak és a pokolra küldik a halandókat, ám közben felemelkedik egy vallási csoport, amely az isteni igazság eszméjét hirdeti. 21-én debütál a Páros küldetés (Undercover) 3. évada. A belga-holland koprodukció friss szezonjában továbbra is nyomon követhetjük a fedett ügynökök történetét, akik beszivárognak egy drogbáró köreibe. A drámasorozat megtörtént eseményeken alapszik.

Egy új minisorozat is érkezik novemberben, ugyanis 24-én debütál a Valós történet (True Story). A 7 epizódban kibontakozó cselekmény szerint egy világhírű komikus kétségbeesetten próbálja megtalálni a kiutat, miután a bátyjával együtt, Philadelphiában töltött éjszaka veszélybe sodor mindent, amit addig felépített. A fordulatos bűnügyi thriller főszerepében Kevin Heart és Wesley Snipes lesz látható.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát