Novemberben is több új sorozat és friss évad lesz látható a magyar HBO GO-n. Ebben a hónapban is számos premier válik elérhetővé az online videótáron, ahol több, mint 6500 órányi film és sorozat áll rendelkezésünkre. Érkezik a Gossip Girl – Az új pletykafészek folytatása, emellett pedig több minisorozat is debütál majd.

hirdetés

November 5-én lesz látható az Északi vizeken (The North Water), egy 5 részes minisorozat, melynek az összes epizódja ezen a napon kerül fel a magyar HBO GO-ra. A BBC által gyártott Északi vizekent idén nyáron vetítette az AMC+. A történet az Egyesült Királyság és az Északi-sark pusztaságában játszódik. Egy katona, Patrick Sumner (Jack O’Connell) egy bálnavadász expedícióra indul, a megváltást keresve a háború után. Azonban a hajón nem talál nyugalmat, ugyanis a fedélzeten találkozik egy brutális gyilkossal, Henry Draxszal (Colin Farrell). A megváltás ígérete helyett az életben maradásért kell küzdenie.

Egy héttel később folytatódik a Legacies – A sötétség öröksége (Legacies) 4. évada, mely hetente jelentkezik majd új epizódokkal. A természetfeletti képességekkel bíró fiatalok bentlakásos iskolájában ismét új generációt készítenek fel a szörnyek elleni küzdelemre. Ráadásul Hope Mikaelson és Dr. Alaric Saltzman újra csatlakozik a Salvatore iskolához, hogy segítsenek.

November 12-én jön a Vad Köztársaság (Wild Republic), melynek mind a 8 epizódja aznap válik elérhetővé. A német sorozat idén márciusban debütált hazájában. Az Alpok lábánál egy súlyos bűntetteket elkövető fiatalkorú csoport speciális oktatási programba kerül, melynek célja, hogy visszailleszkedjenek a társadalomba. Azonban egyikük erőszakos halált hal és senki nem tudja, hogy mi történt. Mivel a hatóságokkal rossz tapasztalataik vannak, úgy döntenek, hogy inkább felmenekülnek az Alpok legmagasabb csúcsaira.

November 19-én egy vadonatúj 8 epizódos széria érkezik az online videótárba. Az Őrség (The Watch) 1. évadának összes része ezen a napon kerül képernyőre. A BBC America sorozatát 2021 elején sugározták a tengerentúlon. A Városőrség lúzerek válogatott társasága, akiknek meg kell menteniük a világot. A komikus sorozatban trollok, vérfarkasok, varázslók és más fura szerzetek küzdenek a gonosz ellen.

Egy nappal később indul a Nagy Katalin – A kezdetek (The Great) 2. szezonja. Mind a 10 epizód ezen a napon jelenik meg. Ebben az etapban Katalin elfoglalja az orosz trónt, azonban a férje ellen végrehajtott puccs semmi volt ahhoz képest, ami ezek után vár rá. November 20-án érkezik a Gomorra (Gomorrah) 5. évadának 1. része is. A sorozat új epizódjai hetente jönnek majd. Az utolsó szezonban Genny, a fiatal keresztapa egy háború kellős közepén találja magát, ráadásul meg kell küzdenie egy régi barátjával, Ciroval. A Zenedoboz (Music Box) című zenei dokumentumsorozat 6 epizódja is válik elérhetővé.

November 25-én debütál a Gossip Girl – Az új pletykafészek (Gossip Girl) 1. évadának 2. fele. Az eredeti széria és a reboot 1. etapja már október vége óta megtekinthetőek a magyar HBO GO-n. A sorozat hetente jelentkezik majd új részekkel. A széria közel egy évtizeddel az eredeti történet után játszódik, a Gossip Girl – Az új pletykafészekkel ebben a cikkünkben foglalkoztunk részletesebben. Két nappal később kezdődik a John Wilson tanácsai (How to with John Wilson) 2. etapja. Az új részek hetente lesznek elérhetőek. Egy szorongó amerikai mindennapi tanácsokkal próbál segíteni másokon, miközben saját életével küszködik.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora