Októberben is több új évad lesz látható a magyar HBO GO-n. Ebben a hónapban kevesebb premier érkezik a csatornára, mint szeptemberben, azonban ennek ellenére több, mint 6500 órányi film és széria áll rendelkezésünkre az online videótáron. Érkezik az ősz egyik legjobban várt sorozata, de elérhetővé válik egy korábban itthon be nem fejezett sikerszéria utolsó szezonja is.

hirdetés

A hónap első felében két sorozat is új szezonnal jelentkezik a magyar HBO GO-n. Október 8-án érkezik Az ifjú Sheldon (The Young Sheldon) 5. évada. Hat nappal később pedig indul a Batwoman 3. etapja. Ebben a szezonban Batwoman megpróbálja felkutatni Batman eltűnt ereklyéit, miközben Gotham városát ismét veszély fenyegeti. Mindkét sorozat hetente jelentkezik új epizódokkal, feliratos formában.

Október 18-án érkezik az ősz egyik legjobban várt premierje. Ezen a napon debütál magyar felirattal a 9 Emmy-díjas sorozat, az Utódlás (Sucession) 3. évada. Ennek a szériának is hetente válnak elérhetővé a friss epizódjai. Az új szezon az eredeti tervek szerint sokkal korábban érkezett volna, azonban a világjárvány miatt többször meg kellett szakítani a forgatásokat. Az Utódlással ebben a cikkünkben foglalkoztunk részletesebben.

A hónap végén sincs megállás. Október 25-én indul a Bizonytalan (Insecure) című sorozat 5. szezonja. A széria humorosan mutatja meg, hogy miféle megpróbáltatásokkal és gyötrelmekkel kell szembenéznie egy afroamerikai nőnek a hétköznapi életben. Egy nappal később több sorozat is elérhetővé válik. Érkezik a Spencer (All American) 4. etapja, melyben a középiskolás amerikaifutball-játékos, Spencer kalandjait követhetjük nyomon. Ezen a napon indul az Angela Black 1. évada is, mely egy 3 részes minisorozat. A címszereplő van a középpontban, akinek az élete idillinek tűnik, azonban a nő családon belüli erőszak áldozata. Angela már belenyugodott, hogy nem tud menekülni, azonban váratlanul segítséget kap. Mind a három széria hetente jelentkezik új epizódokkal, magyar felirattal.

Szintén ezen a napon válik elérhetővé a Gossip Girl – A pletykafészek (Gossip Girl), melynek az összes évada egyszerre kerül fel az online videótárra. Itthon korábban az RTL Magyarország csatornáin volt látható a sorozat, azonban a 6. szezont már nem vetítették le. Most az utolsó évad is megtekinthető lesz szinkronosan is. Ezen kívül felkerül a sorozat rebootjának az első 6 epizódja is, melyek eddig csak az HBO Maxon voltak láthatóak. A széria premierjével itt foglalkoztunk bővebben.

Október 28-án érkezik a Temple 2. évada. Mark Strong, Catherine McCormack és Carice Van Houten személyében több sztár is szerepel a krimisorozatban. Az új etapban Daniel terve összedől, Beth felébred a kómából, Eve tudni szeretné, hogy miért hazudtak neki a szülei, Anna pedig kétségbeesetten próbálja a legjobbat kihozni a helyzetből. A széria 7 részes 2. etapjának összes epizódja ezen a napon válik elérhetővé, magyar felirattal.

hirdetés

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Vadonatúj, nagyszabású, logikai vetélkedő érkezik idén a TV2-re

Még idén érkezik a Házasság első látásra 2. évada a TV2-re

Két bejelentés érkezett az Ázsia Expressz idei évadáról

Bejelentették, hogy kik lesznek a Bajnokok Ligája műsorvezetői az RTL-nél