A HBO GO júniusi premierei után, most bemutatjuk mely sorozatok érkeznek a Netflixre. A májushoz hasonlóan most is számos újdonság és friss évad jön ebben a hónapban is a streamingszolgáltató kínálatába. Adaptációk, drámák és több nemzet sorozatait is megtekinthetjük a nyár első hónapjától a platformon. 

hirdetés

Június 3-án debütál A felhők fölött három méterrel (Summertime) 2. évada. A történet szerint két, nagyon különböző életet élő fiatal egymásba szeret egy olasz tengerparti nyaralás során. Az új etapban egy évvel később láthatjuk a kialakult kapcsolatok alakulását. A sorozat Federico Moccia könyvsorozata alapján készül. 

Sweet Tooth: Az agancsos fiú június 4-én érkezik a platformra, melyet korábban egy rövid előzetessel jelentettek be. A Jeff Lemire képregényén alapuló történet szerint egy vírus megtizedelte az emberiséget, hamarosan pedig félig ember, félig állat gyerekek születtek. A főhős, Gus (Christian Convery) is egy ilyen hibrid. Az agancsos fiú a társaival együtt meg akarja találni a válaszokat a hozzá hasonlók származásának rejtélyére. Azonban nincs könnyű dolguk, mivel akadnak, akik ki akarják őket irtani. A vadonatúj 8 részes széria producerei Robert Downey Jr. és felesége, Susan Downey.

Szintén június 4-től lesz látható a Jól érzem magam (Feel Good) 2. évada. Mae Martin komikus a társalkotója és főszereplője a sorozatnak, amihez a saját élete nyújt inspirációt. Mae egy új, de zűrzavaros kapcsolatba kezd barátnőjével, George-dzsal, miközben a józan életmód kihívásaival kell megküzdenie. 

A sikeres francia bűnügyi sorozat, a Lupin 2. évada június 11-én kerül be a Netflix kínálatába. A főszereplő, Assene Diop (Omar Sy) az úri tolvaj Arsène Lupin kalandjaiból merít ihletet, és bosszút áll mindazon igazságtalanságokért, amiket az apja ellen követett el egy gazdag család. A széria a francia író, Maurice LeBlanc regényei alapján készül, aki 1905-ben alkotta meg Lupin karakterét. 

A streamingszolgáltató egyik legnépszerűbb spanyol szériája, az Elit 4. évadának premiere előtt Elit- Rövid történetek címen érkezik 4 epizód, amelyekben bizonyos szereplők története lezárást kap, mivel több főszereplőt is újakra cserélnek. Június 14-én jön az első rész, ami Guzmán, Caye és Rebe kapcsolatát mutatja be, Az ezt követő 3 nap során újabb szereplők búcsúja látható; 15-én Nadia és Guzmán, 16-án Omar, Ander és Alexis, míg 17-én Carla és Samuel kapja meg a megérdemelt lezárást. Ugyancsak 14-én lesz a premierje a Dolgozó anyák (Workin’ Moms) 5. évadának. 4 anyuka visszatér a munka világába és próbálja egyensúlyban tartani a gyermeknevelést, a munkahelyi problémákat és a szerelmet.

Június 16-án lesz a premierje az új dél-koreai sorozatnak, a Joghallgatóknak (Law School). A rangos jogi egyetem hallgatói és professzorai szokatlan esettel találkoznak. A leendő ügyvédek megismerik a törvény és az igazságszolgáltatás világát. Június 17-én három sorozat premierje is várható. Érkezik a török szériának, az Atiye ajándékának (Atiye) 3. etapja. Az isztambuli festőnő az útkeresése közben egy anatóliai régészeti lelőhelyen rátalál a mindenség titkaira és a saját múltjának rejtélyeire. A sorozat alapjául Şengül Boybaş regénye szolgál.

A másik újdonság ezen a napon a Fekete nyár (Black Summer) 2. szezonja. A Z, mint zombi előzménysorozatában a zombiapokalipszis során vadidegenek fognak össze a túlélés érdekében, valamint azért, hogy újra találkozhassanak a szeretteikkel. 17-én jön továbbá a Rejtélyes jég (Katla) első évada is. Az új izlandi drámában a Katla nevű vulkán kitörése teljesen felborítja a közelben élő közösség életét, miközben számtalan rejtély kerül napvilágra a jégből. A széria Baltasar Kormákur (Everest, Sódródás) díjnyertes rendező alkotása. 

Az Elit 4. évadának premierdátuma június 18-a. A friss etap új tanévvel és egy új igazgatóval indul, aki Európa egyik leghatalmasabb üzletembere. Beíratja az iskolába három tinédzser gyerekét is, akik megszokták, hogy a saját fejük után mennek és azt tesznek, amit akarnak. Az elit középiskolások életéről és kapcsolatairól szóló drámasorozat szereplőgárdája frissül a visszatérés során. Ugyanezen a napon érkezik a vadonatúj koreai sorozat Annyira nem éri meg (So Not Worth It) címen, ami a világ különböző pontjairól származó kollégiumi diákok szerelmi és társasági életét mutatja be.

A meztelen rendező 2. szezonja június 24-én érkezik. Az 1980-as években játszódó történet szerint egy japán férfi minden kudarcban a lehetőséget látja, és forradalmasítja a felnőtt szórakoztatóipart. Nem ez az egyetlen sorozat ami 24-én jön. Ekkor debütál a Táncolj! (Jiva!), ami egy új széria egy tehetséges táncosnő életéről. Durban Umlazi szembenéz a félelmeivel és megküzd a családja ellenkezéseivel annak érdekében, hogy valóra váltsa a táncos álmait.

Június 25-én debütál az új sorozat, a Vágyak/Valóság (Sex/Life). Ebben egy házas édesanya merész múltja a felszínre tör, amikor felbukkan a rosszfiú exe, akiről még mindig fantáziál. Június 25-én a Ray világa (Ray) premierjét is megtekinthetik a nézők. A 4 részből álló sorozat az indiai alkotó és író, Satyajit Ray négy novellájának adaptációja, mely tartalma szatírától pszichológiai thrillerig terjed. Ezen a napon jön Az A-lista (The A list) is. Az angol természetfeletti drámában egy csapat tinit láthatunk egy félreeső szigeten, amint szerelmek bontakoznak ki és rivalizálások alakulnak, miközben egyre több a rejtély.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban