Júniusban három sorozat érkezik új évaddal a magyar HBO GO-ra. Az elmúlt időszakban a koronavírus megnehezítette a forgatásokat, így idén kevesebb új tartalmat kaphatnak a nézők. Ennek ellenére az online videótáron több, mint 6500 órányi film és sorozat áll rendelkezésünkre. Ebben a hónapban sem indul új széria, csak néhány folytatás lesz elérhető.

Június 12-én, egy nappal az amerikai premiert követően indul a Betty 2. szezonja. A sorozat szombatonként jelentkezik új részekkel. A Skate Kitchen című film alapján készült széria 2. évadának középpontjában is a New Yorkban élő gördeszkás lányok lesznek. Az öt fiatal olyan kapcsolatot alakít ki egymással, ami messze túlnő a sporton.

Június 17-én – szintén 1 nappal a tengerentúli indulás után – a Dave 2. etapjának első két epizódja lesz látható a magyar HBO GO-n. A többi rész hetente válik majd elérhetővé. A sorozat David Andrew Burd rapper és komikus életén alapul. A Lil Dicky művésznévre hallgató zenész azt gondolja, hogy ő minden idők legjobb rappere és erről szeretné meggyőzni a barátait is.

Az amerikai premier után egy nappal, június 25-én érkezik a Diane védelmében (The Good Fight) 5. évada. A férjem védelmében folytatásának új szezonja is a címszereplő életéről szól, amelyben felmerülnek jogi, erkölcsi és etikai kérdések is. Továbbá június 21-én elérhetővé válik a Rick és Morty című animációs sorozat 5 szezonja is.

Két szereplő távozik a Keresztanyuból

Vadonatúj török sorozat indul a héten az egyik magyar csatornán

Megérkezett a Netflix legújabb, igaz történetet feldolgozó sorozatának előzetese

2 évad után elkaszálták a Netflix egyik sorozatát

Újabb világhírű színésznő csatlakozik A légikísérő sorozathoz

Saját magának választotta ki a városnevét A nagy pénzrablás egyik színésznője