A novemberi új sorozatok és friss évadok után bemutatjuk, hogy milyen újdonságok érkeznek az HBO Maxra az év utolsó hónapja során. A hideg decemberi napok folyamán csupán 8 új produkció közül válogathatunk majd, melyek közt kínai, lengyel, szerb, német, amerikai, valamint szlovák-ukrán koprodukciót is találhatunk.

Bruno, a zsaru

December 1-jén került be a kínálatba Az idő illata (Scent of Time / Wei you an xiang lai) 30 részes 1. szezonjának első 10 epizódja. Ezt követően hetente 10 rész kerül be a kínálatba. A fiatal Hua Csien férjhez akar menni a kínai tömjénbirodalom örököséhez, ami családja vesztét okozza, ám kap egy második esélyt a jóvátételre. A sorozat októberben indult hazájában.

7-én debütál a Bruno, a zsaru (Boom Boom Bruno) 6 részes 1. évada. A német krimisorozatban Bruno nem akármilyen zsaru, ő a kerület cowboya. Izgatottan várja új társát, Markot, ugyanis neki kell megtanítania a bizonytalan fiút igazi, tökös férfinak lenni. Amikor azonban az ő területén holtan találnak egy transzvesztitát, Brunónak és Marknak is meg kell küzdenie saját előítéleteivel, miközben több ellenállásba ütköznek az ügy megoldása során. Szintén 7-én válik elérhetővé egy lengyel krimiszéria, A halál angyala (Angel of Death / Szadź). Opole-ban egy fiatal nőt meggyilkol egy sorozatgyilkos. Agnieszka Polkowska rendőrfőnöknek szembe kell néznie saját múltjával, hogy megoldja az ügyet. A produkció 2020-ban debütált hazájában.

December 8-án érkezik a Barbie álomház kihívás (Barbie Dreamhouse Challenge) 5 epizódból álló 1. etapja. Ashley Graham házigazda irányításával a kiváló dizájn- és felújítási szakértők egy híres séffel kiegészülve igazi Barbie álomotthonná alakítanak egy kaliforniai házat. A reality júliusban mutatkozott be a HGTV-n. 11-én dupla résszel indul az HBO Maxon a Kalandom Supermannel (My Adventure with Superman) című 10 részes animációs széria. Ezt követően minden héten új résszel jelentkezik majd. A produkció a szuperhős első éveit mutatja be a Daily Planetnél, amikor megismerkedik Lois Lane-nel és Jimmy Olsennel. A széria júliusban debütált az Adult Swimen.

14-én válik elérhetővé egy szerb thrillersorozat, A gonosz gyermekei (Children of Evil / Deca zla). A 10 részes szériában egy álarcos gyilkos megöl egy prominens politikust, és egy régi aranyérmét hagy a kezében. A védőügyvéd, Nikola Bobic ezt követően egy veszélyes játékba keveredik, amely örökre megváltoztatja az életét. A produkciót november 2-án mutatták be Szerbiában.

December 21-től lesz megtekinthető Az elítélt (The Convict / Skazana). A lengyel bűnügyi drámasorozat középpontjában Alicja Mazur sikeres bírónő áll, aki a bűnözőkkel szembeni szigorúságáról ismert. A nőt váratlanul olyan gyilkossággal vádolják, amelyet nem követett el. Börtönbe kerül, ahol azok között a nők között kell túlélnie, akiket korábban ő maga ítélt el. A tizenéves lánya tartja benne a lelket, valamint a vágy, hogy bosszút álljon azokon, akik felültették. A széria 2021-ben indult Lengyelországban.

Szintén 21-én érkezik a platformra a Szlávok (Slovania) című, 12 epizódos történelmi-fantasy sorozat. A 7. században játszódó történet főszereplői a Kárpát-medence, azon belül két szomszédos erőd lakói, akik jó kapcsolatot ápolnak egymással. Az avarok érkezése azonban a túlélésért folytatott harc kezdetét jelenti. A szlovák-ukrán sorozat 2021-ben debütált a készítő országokban.

A SkyShowtime decemberben érkező legnagyobb filmjeiről és szériáiról itt, az RTL+ év végi újdonságairól pedig itt írtunk.

hirdetés

Ezt lehet tudni a jövő héten érkező 4. Beverly Hills-i zsaru filmről

Ezek lesznek a Max júliusi sorozatpremierjei

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek júliusban a Disney+-ra

Újra látható lesz Majka és Pápai Joci a TV2-n - mától szinte csak ismétlés lesz főműsoridőben

Kiderült, hogy ki lesz Till Attila műsorvezetőtársa a Megasztárban

Ezek lesznek a Max legnagyobb júliusi filmes újdonságai