Az Amazon Prime Video júniusi premierjeit követően most bemutatjuk, hogy milyen újdonságok érkeznek júliusban a kínálatba. A következő hónapban ismét 7 premier jön a streaming szolgáltatóra, amelyek közt Emma Roberts legújabb filmje, egy vígjáték második része és egy hazánkban is vetített sorozat két évtizeddel későbbi folytatása is megtalálható.

Space Cadet

Július 4-én kerül be a kínálatba az Emma Roberts főszereplésével készült Space Cadet. A vígjátékban Rexről, a floridai partiarcról kiderül, hogy ő az egyetlen reménysége a NASA űrprogramjának, miután egy véletlen folytán olyan jelöltek közé kerül, akiknek talán jobb az önéletrajza, de nem rendelkeznek az ő eszével, szívével és bátorságával. A filmben fontos szerepet játszik Poppy Liu (Az afterparti), Tom Hopper (Az Esernyő Akadémia) és Gabrielle Union (Los Angeles legjobbjai) is.

9-én érkezik a streaming szolgáltatóra a Sam Morril: You’ve Changed című stand up produkció, amely során a humorista többek közt a randizásról és az öregedésről is szót ejt. 11-én debütál a 2016-os, felnőtteknek szóló animációs filmen alapuló Virsliparti: Utápia (Sausage Party: Foodtopia). A 8 részes minisorozatban az emberek kiirtása után az ennivalók megpróbálnak felépíteni egy utópiát.

Szintén július 11-én válik elrhetővé a Tyler Perry által rendezett Divorce in the Black. A thriller-dráma története szerint Ava, a fiatal banki szakember teljesen összetörik, amikor a férje, Dallas elhagyja. Elhatározza, hogy küzdeni fog a házasságáért, azonban egy nap kiderülnek Dallasnak olyan tettei, amelyek anno szabotálták, hogy Ava kapcsolatba kerüljön az igazi lelki társával.

18-tól lesz megtekinthető a 2020-ban megjelent vígjáték folytatása, a Kémecském 2. (My Spy: The Eternal City). A 14 éves Sophie meggyőzi mostohaapját, a veterán CIA-ügynök JJ-t, hogy kísérje el az olaszországi iskolai kirándulásra. Itt azonban ismét meg kell mentsék a világot, ugyanis a Vatikán egy nemzetközi terrorista szervezet célpontjává válik.

Július 19-én debütál a Betty la Fea: The Story Continues 1. etapja. A Kolumbiában 1999 és 2001 között futott Betty, a csúnya lány hazánkban a TV2-n és az Izaura TV-n is látható volt. A széria folytatásában mindkét főszereplő, Ana María Orozco és Jorge Enrique Abello is visszatér. Betty megküzd a lázadó tinédzser lányával, Milával való újbóli kapcsolatteremtés kihívásaival, miközben Armandóval kötött házassága megromlik, és el kell gondolkodnia az életével kapcsolatban meghozott döntéseken. 25-én jön a platformra a Cirque du Soleil: Without a Net című dokumentumfilm. A produkció a Cirque du Soleil történetének legnehezebb időszakát követő újjáéledését mutatja be.

A Max legnagyobb júliusi filmes újdonságait itt, sorozatpremierjeit pedig itt mutattuk be. A Disney+ legújabb produkcióiról itt írtunk.

hirdetés

Össze-vissza kezdik adni a Szerencsekerék új és régi részeit a TV2-n

Vadonatúj előzetest kapott a Cobrai Kai utolsó évada

Elölről kezdi A mi kis falunk ismétlését az RTL

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 4. epizódjának előzetese

Bejelentették, hogy mikor érkezik Sylvester Stallone sorozatának új évada a SkyShowtime-ra

Bemutatjuk a hét legnagyobb streaming premierjeit