Júniust követően most bemutatjuk, hogy milyen újdonságok érkeznek júliusban a Disney+-ra. Az előző hónaphoz képest most kevesebb, mindössze 8 friss produkció kerül be a streaming szolgáltató kínálatába. Ezek közt egy népszerű séfes sorozat új évada, egy saját gyártású film és animációk is találhatóak.

A mackó

Július 3-án 7 epizóddal debütál a Bluey miniepizódok (Bluey Minisodes). A Bluey című animációs sorozat egy és háromperces részeiben Bluey és Bingo vicces és kedves pillanatait mutatják be. Szintén ekkor érkezik a streaming szolgáltatóra a Még nem halott (Not Dead Yet) 10 epizódból álló 2. évada. A Gina Rodriguez főszereplésével készült vígjátéksorozat folytatásában Nell Serrano gyászjelentéseket ír a helyi újságba, mialatt a kapcsolatai hálójában próbál boldogulni.

10-én kerül be a kínálatba az Abbott Általános Iskola (Abbott Elementary) 3. etapjának második felvonása. A vígjátéksorozat középpontjában egy csapat elkötelezett, lelkes tanár és egy kissé botfülű igazgató áll, akik a philadelphiai állami iskolarendszerben próbálnak helytállni, ebben a szezonban pedig nagyobb hangsúlyt kap a magánéletük.

Július 12-én lesz a premierje az Utódok: Vörös felemelkedése (Descendants: The Rise of Red) című, saját gyártású musical-fantasy filmnek. Az Utódok franchise legújabb produkciójában a Szívkirálynő vakmerő akciót szít Auradonban. Ezt követően a lázadó lánya, Vörös és Hamupipőke perfekcionista lánya, Chloe egyesítik erőiket, és visszautaznak az időben, hogy megpróbálják megfordítani azt a traumatikus eseményt, amely Vörös anyját a gonosz útjára sodorta.

17-én válik elérhetővé a Jeremy Allen White főszereplésével készült A mackó (The Bear) 10 részes 3. évada. Carmy-ék továbbra is a fine dining étteremmé alakított marhahúsos szendvicsezőjük felvirágoztatásán dolgoznak. Carmy minden korábbinál keményebben hajtja magát és a maximumot várja el a csapatától is – ők pedig mindent megtesznek, hogy megfeleljenek ezeknek az elvárásoknak. A séfek megtanulják ugyan, hogy a vendéglátóiparban minden másodperc számít, de most az is kiderül, hogy megvan-e bennük az, ami az előrelépéshez szükséges.

Július 17-től lesz megtekinthető a Hétköznapi vámpírok – A sorozat (What We Do in the Shadows) 10 epizódból álló 5. etapja is. A folytatásban Nándor, a vámpír próbálja feltárni embertársa, Guillermo hirtelen távolságtartásának és változásának az okát. Eközben Nadja egy korábban nem diagnosztizált természetfeletti átok hatásaitól szenved.

24-én tripla résszel debütál a Disney+-on a Will Trent 18 epizódos 3. szezonja. A bűnügyi drámasorozat további részei hetente kerülnek be a kínálatba. A széria Will Trent különleges ügynökről, a Georgiai Nyomozóiroda munkatársáról szól, akit születésekor elhagytak, és kemény gyerekkor várt rá Atlanta túlterhelt nevelőszülői intézményrendszerében. Will az egyedi nézőpontját használva keresi az igazságot. 29-én indul a Futurama című animációs sorozat 10 epizódból álló 12. évada, amely minden héten új résszel jelentkezik majd.

A Max legnagyobb júliusi filmes újdonságait itt mutattuk be. Hamarosan bemutatjuk a Max sorozatpremierjeit, valamint a Netflix, a SkyShowtime és a Prime Video következő hónapban debütáló produkcióit is.

hirdetés

Ezt lehet tudni a jövő héten érkező 4. Beverly Hills-i zsaru filmről

Ezek lesznek a Max júliusi sorozatpremierjei

Újra látható lesz Majka és Pápai Joci a TV2-n - mától szinte csak ismétlés lesz főműsoridőben

Kiderült, hogy ki lesz Till Attila műsorvezetőtársa a Megasztárban

Ezek lesznek a Max legnagyobb júliusi filmes újdonságai

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 3. epizódjának előzetese