A Disney+ novemberi premierjei után most bemutatjuk, hogy milyen produkciók érkeznek a tél első hónapja során a streaming szolgáltatóra. Decemberben 11 újdonság kerül be a kínálatba, melyek között megtalálható a 2023-as év egyik leginkább várt filmje, több sorozat és néhány animációs tartalom is.

December 1-jén debütált a Disney+-on John Travolta rövidfilmje, a The Shepherd. Karácsony este egy hazafelé tartó vadászpilóta eltéved repülés közben a víz felett és csodára van szüksége a túléléshez. 6-án vált elérhetővé a Drámatábor (Theater Camp) című vígjáték. Amos és Rebecca drámaoktatók egy lerobbant táborban, melynek megmentése érdekében egy mesterművet kell színpadra állítaniuk.

Két nappal később, 8-án érkezik az Egy ropi naplója – Karácsony: Négy fal között (Diary of a Wimpy Kid Christmas: Cabin Fever) című animációs film, mely a franchise harmadik darabja. December 13-án két produkció jön a platformra. Ezen a napon indul a Bob Burgerfalodája (Bob Burger’s) 13. etapja és a Bear Grylls – Sztárok a vadonban: A kihívás (Running Wild with Bear Grylls: The Challenge) című reality is, ahol a világhírű kalandor újabb sztárokat ragad ki a komfortzónájukból.

December 15-én kerül fel a Disney+-ra a 2023-as év egyik leginkább várt filmje, az Indiana Jones és a sors tárcsája (Indiana Jones and the Dial of Destiny). Harrison Ford minden bizonnyal ebben a moziban bújik utoljára a legendás régészprofesszor, Indiana Jones bőrébe. A filmben rajta kívül olyan sztárok láthatóak, mint Mads Mikkelsen vagy Antonio Banderas.

20-án három produkció is érkezik a streaming szolgáltatóra. Két animációs széria új évaddal jelentkezik, ugyanis a Family Guy 22. etapja és A Simpson család (The Simpsons) 35. szezonja is ezen a napon válik elérhetővé a platformon. Emellett karácsony előtt 4 nappal, dupla epizóddal debütál a Percy Jackson és az olimposziak (Percy Jackson and the Olympians). A történet főszereplője a 12 éves Percy Jackson, aki nem is sejti, hogy milyen nagy erő lakozik benne. A New York-i fiúról kiderül, hogy nem egyszerű halandó, hanem egy félisten, ugyanis ő Poszeidón fia. A sorozattal itt foglalkoztunk részletesebben.

Két nappal később jön a Mi lenne, ha…? (What If…?) 2. évada. Az animációs széria 22-ét követően naponta jelentkezik majd új epizódokkal. A sorozatban a Figyelő, Uatu végigvezeti a nézőket a hatalmas multiverzumon. December 29-én érkezik a The Naughty Nine: Jobb lopni, mint kapni (The Naughty Nine) című film. Karácsony reggelén a csintalan ötödikes, Andy arra ébred, hogy nem kapott ajándékot a Mikulástól. Rájön, hogy vélhetően a rossz gyerekek listájára került, de úgy érzi, hogy igazságtalanul. Néhány hasonló sorsú gyerekkel úgy döntenek, hogy eljutnak a Mikulás falujába, hogy megszerezzék jól megérdemelt ajándékaikat.

A fent említett produkciókon kívül több karácsonyi tartalom is elérhető a Disney+ kínálatában. Megtekinthető többek között mind az öt Die Hard-film, valamint a Reszkessetek, betörők! összes darabja is.

A SkyShowtime decemberben érkező legnagyobb filmjeiről és szériáiról itt, az RTL+ év végi újdonságairól itt, az HBO Max decemberi sorozatpremierjeiről pedig itt írtunk.

hirdetés

Ezt lehet tudni a jövő héten érkező 4. Beverly Hills-i zsaru filmről

Ezek lesznek a Max júliusi sorozatpremierjei

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek júliusban a Disney+-ra

Újra látható lesz Majka és Pápai Joci a TV2-n - mától szinte csak ismétlés lesz főműsoridőben

Kiderült, hogy ki lesz Till Attila műsorvezetőtársa a Megasztárban

Ezek lesznek a Max legnagyobb júliusi filmes újdonságai