Beköszöntött a nyár, a streaming szolgáltatók pedig gondoskodnak arról, hogy a kinti hőséget minél jobb sorozatokkal és filmekkel vészeljük át a hűvös szobában. A SkyShowtime júniusi premierjeit korábban már bemutattuk, a streaming szolgáltató most pedig nyilvánosságra hozott 10 produkciót, amelyek a nyár hátralévő két hónapja során érkeznek a platformra. Ezek közt új sorozatok, friss évadok és néhány hónapja a mozikban debütált alkotások is találhatóak.

Éjszakai merülés

Július 4-én tripla résszel debütál a SkyShowtime-on a Veszélyes alku (Bargain / Momgap) című dél-koreai thriller-drámasorozat 1. évada. A 6 epizódból álló széria ezt követően hetente jelentkezik majd új résszel. A történet szerint a férfiakat szexuális találkák ürügyén egy távoli szállodába csábítják, hogy aztán egy szervkereskedői hálózat eladja szerveiket a legtöbbet ajánló vevőknek. Egy katasztrofális földrengést követően az áldozatok, a szervkereskedők és a vevők mindannyian az omladozó épület csapdájába kerülnek. A külvilágtól teljesen elzárva bármi áron meg kell küzdeniük a túlélésért.

hirdetés

5-én kerül be a kínálatba a Law & Order 13 epizódos 23. etapja. Az új szezon nagy szenzációt kiváltó, megtörtént eseteket dolgoz fel, betekintést engedve a bűnügyeket felderítő rendőrség és az elkövetőket üldöző kerületi ügyészek munkájába. 19-én válik elérhetővé a Sanctuary. A sötét humorú pszichológiai thriller középpontjában egy domina, Rebecca és tehetős ügyfele, Hal áll. Hal, amint megörökölte apja szállodaláncát, megpróbál véget vetni a Rebeccával folytatott, régóta tartó titkos viszonyának. Egy rendkívül feszült éjszakán a különböző akaratok harca alakul ki, mert Rebecca és Hal is a maga kezébe akarja venni az irányítást, ám az erőviszonyok folyamatosan változnak.

Azt már korábban bejelentették, hogy még idén érkezik a streaming szolgáltatóra a Kacsalábon (Migration) című animációs film. Most pedig az is kiderült, hogy a magyar mozikban tavaly decemberben megjelent produkció 20-tól lesz megtekinthető. Egy kacsacsalád rábeszéli az apukát arra, hogy vágjanak neki egy családi kirándulásnak New York City-n át a trópusi Jamaicába.

Augusztus 2-án tripla részel debütál a platformon a Mr. Bigstuff 1. évada. A 6 epizódos vígjátéksorozat további részei hetente kerülnek majd be a kínálatba. A történet egy egymástól elhidegült testvérpárról szól: a kényszeresen maximalista, Glenről, aki ideális külvárosi életet próbál élni, és az alfa hím Lee-ről, aki gyógyszerfüggő, és egy kekszes dobozban őrzi apjuk hamvait. Glen és menyasszonya, Kirsty közös élete nem felhőtlen, de boldogok. Egészen addig a pillanatig, amíg Lee fel nem bukkan az életükben, menekülve egy olyan múlt elől, amely egykettőre utoléri.

Augusztus 3-án szintén tripla epizóddal érkezik a SkyShowtime-ra a Knuckles című animációs sorozat. A 6 részes 1. etap ezt követően hetente jelentkezik új epizóddal. A produkció Knuckles akciódús önismereti útját mutatja be, aki beleegyezik, hogy Wade-et pártfogoltjaként kiképezze, és megtanítsa az Echidna harcosok módszereire. Szűk 5 hónappal a magyar mozis bemutatót követően, augusztus 6-tól lesz megtekinthető a SkyShowtime-on a Bob Marley: One Love. A mozifilm premierjéről korábban itt írtunk.

7-én válik elérhetővé a Please Don’t Destroy: The Treasure of Foggy Mountain. A vígjátékban a Saturday Night Live-ból ismert három humorista, Martin Herlihy, John Higgins és Ben Marshall – ismertebb nevükön a Please Don’t Destroy szkeccs-komikus trió – játsszák a főszereplőket. A gyerekkori barátok kalandos utazásra indulnak a vadonban, hogy megtaláljanak egy felbecsülhetetlen értékű elveszett kincset. Útjuk nem mondható egyszerűnek, hiszen szőrtelen medvékkel, kíváncsiskodó vadőrökkel és egy álszent szektavezérrel is találkoznak.

7 hónappal a hazai mozis premier után, augusztus 24-én kerül be a kínálatba az Éjszakai merülés (Night Swim). A thrillerben egy profi baseball játékost egy degeneratív betegség korai visszavonulásra kényszeríti, és új házba költözik aggódó feleségével, Eve-vel és két gyermekükkel. Ray titokban abban reménykedik, hogy visszatérhet a profi ligába, és meggyőzi Eve-et, hogy a kertben lévő, csillogó vízű úszómedence jó buli lesz a gyerekeknek, neki pedig jó fizikoterápia. Azonban a ház múltjának sötét titka egy baljós erőt szabadít rájuk, ami a kikerülhetetlen borzalmak mélyére húzza az egész családot.

5 hónappal a magyar mozis bemutató után, augusztus 28-án válik elérhetővé a streaming szolgáltatón a Bajos csajok (Mean Girls) című vígjáték. A Lindsey Lohan főszereplésével készült, azonos című film és musical alapján készült produkció premierjéről korábban itt írtunk.

hirdetés

Újabb nagy nemzetközi streaming szolgáltató indul Magyarországon

29. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Forma-1: Magyar Nagydíj

Ők 32-en lesznek a idei Sztárbox versenyzői - íme a teljes lista

Leleplezték a Farm VIP 5. évadának versenyzőit

Megvan, hogy mikor indul az Újratervezés 4. évada a TV2 Klubon

Kiderült, hogy kik lesznek a Sztárbox idei évadának műsorvezetői és kommentátorai