Az RTL fizetős, reklámmentes streaming szolgáltatása november 16-án indult el. Az RTL+-ra rögtön 3 vadonatúj magyar sorozat első epizódja, több külföldi széria, valamint szórakoztató műsorok is felkerültek. Az RTL+ kínálata december elején is bővült, ugyanis 4 nemzetközi széria 1. évada is elérhetővé vált az előfizetők számára. Ezekben a produkciókban betekintést nyerhetünk a híradósok és a természetfeletti lények világába, de a polgárháború és a nemi erőszak is a középpontba kerül.

Into the Badlands – A harc földjén

Már nézhető a streaming szolgáltatón az Into the Badlands – A harc földjén című amerikai akciófilm-sorozat 6 epizódos 1. évada. A történetben egy hatalmas harcos és egy természetfeletti képességekkel rendelkező fiatal fiú keresi a megvilágosodást a feudális bárók által irányított, kegyetlen poszt-apokaliptikus Amerikában. A széria hazánkban korábban az AMC-n volt látható. Az RTL+-on debütált egy 7 részes német minisorozat is, A vád nyomában (The Allegation). Otternben egy gyermekorvos többszörös nemi erőszakot diagnosztizál egy fiatal lány vizsgálata közben, ezzel olyan események láncolatát indítva el, melyek egy pusztító méretű bírósági botrányhoz vezetnek. A sorozatot valós események ihlették.

hirdetés

Már elérhető a platformon A hírolvasó (The Newsreader) című ausztrál produkció 1. etapja. A 6 epizódból álló szezon bepillantást nyújt a nyolcvanas évek kereskedelmi tévéhíradói világába, ahol az ambiciózus riporter és a köztudottan „nehéz” sztárhíradós párban találják magukat. Szép lassan kettejük személyes és szakmai élete is elkezd összefonódni. Magyarországon elsőként az RTL+ előfizetői számára látható a Hell on Wheels – Pokoli vadnyugat 10 részes 1. évada. A western drámasorozat középpontjában Cullen Bohannon, egykori konföderációs katona áll. A polgárháború már elmúlt, de a férfi nem tudja maga mögött hagyni. Frissen élnek benne az emlékek felesége haláláról, akit az ellenség katonái öltek meg, ami bosszúvágyra készteti őt.

hirdetés

Minden esti műsort érintő változás lesz hétfőtől a TV2-n

Kiderült, hogy folytatódik-e a Gólkirályság

Változás az RTL-en: Jövő héten beduplázódik az X-Faktor

Hamarosan újabb A mi kis falunk napi ismétlés lesz látható az RTL-en

Napokon belül új évaddal jelentkezik a vidéki életet bemutató műsor az egyik magyar csatornán

Klein Dávid és Radnai Péter: A Minek ment oda egy olyan sorozat, amiben rengeteg izgalom van (x)