A Trónok harca 8 évada alatt a politikai játszmák, a tősgyökeres fantasy és a nagy ütközetek mellett a meztelenkedés is a sorozat megszokott motívuma lett. Azt követően, hogy az HBO produkciója befejeződött, egyre több minden derül ki a sikerszéria készítésének árnyoldalairól. Emilia Clarke nemrég az Armchair Expert nevű podcastban járt, ahol elárulta, a Trónok harcában való meztelenkedést rendkívül kínosnak élte meg.

“Most már sokkal inkább tisztában vagyok vele, hogy mit vállalok el egy forgatáson. Amikor a Trónok harca 1. évadában szerepeltem, frissen jöttem ki a színésziskolából, így sokkal naívabb voltam. Úgy álltam hozzá a dologhoz, hogy ez csak egy munka, ha azt követeli meg, hogy vetkőzzek, ám legyen. A gyakorlatban ez sokkal nehezebb volt, ott álltam a stáb előtt anyaszült meztelenül, és egyszerűen nem tudtam, mit várnak tőlem. Egy lepellel akartam eltakarni magam, de azonnal rám szóltak, hogy ne csináljam, mert a rajongók nagyot csalódnának…” – árulta el Dax Shepard műsorában a színésznő.

A sorozat forgatása alatt a Khal Drogót alakító Jason Momoa állt Emilia Clarke mellé, aki támogatta és arra próbálta tanítgatni a frissen felfedezett tehetséget, hogy álljon ki magáért.

hirdetés
hirdetés

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)