Pünkösdhétfőn 19:35-kor indult az RTL Klub vadonatúj török sorozata, a Megtörve. A széria dupla részes premierje ellen egy műsorváltozás után a TV2 berakta a Bezár a bazár! új részét, mely jó döntésnek bizonyult. A Megtörve ugyanis csak 10 százalékos közönségarányt produkált, mely nagyon gyenge eredmény. A Bezár a bazár! 13,3 százalékkal csak közepesen ment, viszont ez is bőven elég volt ahhoz, hogy nyerni tudjon.

Később A kém, aki dobott engem című TV2-s film 9,5 százalékos közönségaránnyal szintén jobban teljesített, mint az RTL-es Ütközés (6,9%). Hétfőn este az RTL Klub csupán 9,3 százalékos esti (19-23 óra) csatornaátlagot produkált 18-49-ben, míg a TV2 11,1 százalékot. Így kivételesen 1,8 százalékponttal az utóbbi nyerte meg a főműsoridőt. Az eredményekhez azonban hozzátartozik, hogy a TV2 csak később vált nyári műsorrendre, így ez ezen a héten nagy előny a csatornának.

A Megtörve mától minden hétköznap 19:55-től folytatódik az RTL Klubon. Az RTL Klub most induló nyári műsorrendjéről itt írtunk bővebben.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban