A mi kis falunk RTL-es napi ismétlése január 1-től …a szomszéd tehene után volt látható a 3. és 4. évad epizódjaival, azonban február 12-től Az ugrás indulásával lekerült a műsorról. Nem sokkal később, február 20-tól március 22-ig visszatért a széria hétköznaponként az 5. évad 2. részétől és egészen a 6. évad 6. részéig tartott. Pár hét múlva, április 12-től először csak péntekenként, majd április 18-tól már minden hétköznap képernyőre került a falus sorozat a 6. évad 7. részétől. Ez a vetítés egészen május 17-ig tartott.

hirdetés

A mi kis falunk napi ismétlései idén már ötödik alkalommal tértek vissza június 10-től az RTL-re. A mostani úravetítés a 7. évad 10. részétől indult a kiemelt 20:00-as idősávban. Június 21-én, pénteken azonban véget ért a 7. etap ismétlése, 24-től, hétfőtől pedig már a 8. etap újrázása indult el. Ezeket a részeket még korábban egyik tévéadó sem ismételte meg. A tévétársaság azonban most csak az évad első 5 epizódját adja le, amelyek egyébként tavaly ősszel kerültek adásba a tévéadón.

A 8. évadból idén képernyőre kerülő 14 részt most még nem ismétlik meg, ehelyett július 1-től, mától teljesen az elejéről kezdik el újra adni a részeket. Ezeket az epizódokat korábban már nagyon sokszor adta az RTL és a Cool is. Ez a lépés arra is utalhat, hogy nyáron még várhatóan sokáig lesz ismétléssel képernyőn a sorozat.

hirdetés

Bejelentették a Sztárbox új kategóriáját és 8 versenyzőjét

11 új sorozat, vagy friss évad érkezik júliusban a Netflixre

Megvan, hogy melyik streaming szolgáltatón lesz elérhető hazánkban a Dexter előzménysorozata

Új előzetesből derült ki, hogy milyen lesz Kit Harrington karaktere az Ipar 3. évadában

Bemutatjuk a Netflix júliusi filmpremierjeit

Kiderült, hogy ki lesz az idei X-Faktor műsorvezetője