Az …a szomszéd tehene január 1-jén debütált az RTL-en. A széria közepes nézettséggel nyitott, majd hétről-hétre egyre rosszabb eredményeket produkált. Február 12-én elindult Gundel Takács Gábor vetélkedője, Az ugrás, ami miatt a sorozat 75 perccel későbbre került. Február 15-től pedig újabb 15 perccel későbbi időpontban látható. A produkció mostanra teljesen megbukott, ugyanis az elmúlt napokban teljesen összeomlott a nézettsége, így nem meglepő módon az RTL éjszakai időpontba pakolja. Az azonnali, mától érvényes műsorváltozás a Fókuszon kívül minden hétköznap esti programot érint.

hirdetés

Február 20-tól, mától Az ugrás az eredetileg kiírt időben, 20 órakor indul majd, azonban a bruttó (reklámokkal együtt) adásideje 10 perccel rövidebb lesz. Az RTL hasonlóan rossz helyzetekben több alkalommal A mi kis falunk ismétléséhez nyúlt, amely korábban már többször is bevált. A tévétársaság most is így tesz, ugyanis Gundel Takács Gábor vetélkedője után a mai naptól A mi kis falunk újravetítése lesz látható. Pajkaszeg lakóinak életét bemutató széria 21:20-kor kerül képernyőre, és az 5. évad 2. epizódjától ismétlik.

Az eredetileg 21:30-kor kezdődő …a szomszéd tehene éjszakai időpontra kerül, így a széria aktuális részének fele már nem főműsoridőben lesz látható. A napi sorozat 65 perccel később, 22:35-kor kerül képernyőre az RTL-en. Ezt követően az RTL Híradó – Késő esti kiadása 1 órával később lesz látható, ami így 22:40 helyett, 23:40-kor indul majd.

hirdetés

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek májusban a Prime Videóra

Távozik az MTVA egyik legismertebb műsorvezetője

Ezek a vadonatúj filmek érkeznek májusban a Netflixre

18. heti nézettség - Pár nap alatt bedőlt a Zsákbamacska 2. évada

24 év után az RTL-en tér vissza a TV2 egykori nagyszabású realityje

Ezek lesznek az HBO Max legnagyobb májusi filmes újdonságai