Február 12-től, hétfőtől új műsorrend látható az RTL-en. Ekkor indult el a Gundel Takács Gábor műsorvezetésével készült Az ugrás, amely azóta minden nap kiemelkedő nézettséget hoz. Innentől …a szomszéd tehene pedig 75 perccel később látható, és a korábbiaknál is rosszabb eredményeket produkál. Csütörtöktől, a mai naptól új időpontba kerülnek az említett produkciók és az azokat követő műsorok, ugyanis a tévétársaság minden hétköznap esti programot érintő műsorváltozás mellett döntött.

hirdetés

Február 15-től, mától a Fókusz az eredetileg kiírt időben, 18:55-kor indul majd, azonban a bruttó (reklámokkal együtt) adásideje 10 perccel hosszabb lesz. Így ezt követően Az ugrás 19:50 helyett, 20 órakor kerül képernyőre. A vetélkedő bruttó (reklámokkal együtt) adásideje is változik, ugyanis 15 perccel hosszabb lesz.

Emiatt a Gundel Takács Gábor műsora után kezdődő …a szomszéd tehene kezdési időpontja is megváltozik. Az Aranyfészek Lakópark lakóinak életét bemutató széria 21:05 helyett, 21:30-tól lesz látható. Az RTL Híradó – Késő esti kiadása pedig szintén negyed órával később, 22:45-kor kerül képernyőre.

Az RTL hétvégi műsorrendje nem változik.

hirdetés

Valós eseményeken alapuló krimi-thriller sorozat került be az egyik szolgáltató kínálatába

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek májusban a Prime Videóra

Távozik az MTVA egyik legismertebb műsorvezetője

Ezek a vadonatúj filmek érkeznek májusban a Netflixre

24 év után az RTL-en tér vissza a TV2 egykori nagyszabású realityje

Ezek lesznek az HBO Max legnagyobb májusi filmes újdonságai