Szeptember 20-án rendezik meg a 73. Emmy-gálát. Az esemény műsorvezetője a komikus, Cedric The Entertrainer lesz. A jelölteket július közepén hozták nyilvánosságra. Ez az első alkalom, hogy az AMC Közép-Európában – így Magyarországon is – élőben jelentkezik a díjátadó gálával. Jövő hét hétfőn hajnali 1-től a vörös szőnyeges bevonulás, 2-től pedig maga a gála kerül képernyőre az AMC-n. Az Emmy legfontosabb pillanatai 22 órától lesznek láthatóak a csatornán. A műsor két szakértő házigazdája Balázsy Panna és Szirmai Gergely lesznek. Részletek az AMC közleményében:

hirdetés

Idén az Emmy-t ismét közönség előtt tartják, a Los Angeles-i Microsoft Theatre-ben. A házigazda a komikus Cedric The Entertainer lesz. A gála kezdése magyar idő szerint szeptember 20. hétfő, éjjel 1:00 óra, amikor a vörös szőnyeges bevonulás lesz képernyőn, a díjakat 2:00 és 5:00 óra között adják át. Aznap este 22:00 órakor egyórás összefoglalót ad az AMC, hogy a legjobb pillanatokról senki ne maradjon le. A magyar nézőket a jelöltek és a jelölt sorozatok között két kiváló filmes szakértő segíti, Balázsy Panna és Szirmai Gergely.

Az AMC a szeptember 20-i napot teljes egészében díjazott filmeknek szenteli. Olyan sztárok és alkotások kerülnek képernyőre, akik vagy amelyek Emmy-, Golden Globe- vagy épp Oscar-díjasok. Így az Emmy-díjas Sarah Michelle Gellar-t a Segédszerkesztőnő megosztaná („Suburban Girl”) című filmben láthatjuk. John Travolta a Szóljatok a köpcösnek! („Get Shorty”) film főszereplője lesz – Travolta ezért az alakításáért megkapta a Golden Globe-díjat. Az este filmje a Napos Oldal („Silver Linings Playbook”) – amely Jennifer Lawrence-nek meghozta az Oscar-díjat 2013-ban.

A 73. Emmy-gála az amerikai főműsoridős televíziós műsorok legjobbjait díjazza azon programok közül, amelyek 2020. június 1. és 2021. május 31. közt voltak képernyőn. Az Emmy-díj a szakma egyik legnagyobb elismerésének számít: a díjak odaítéléséről a mintegy húszezer tagot számláló Amerikai Televíziós Akadémia tévés szakemberei döntenek.

A 73. Emmy-gála élőben az AMC-n

Szeptember 20. hétfő
01:00 – 02:00 vörös szőnyeges bevonulás
02:00 – 05:00 a 73. Emmy-gála élőben
22:00 – 23:00 a 73. Emmy-gála legjobb pillanatai

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát