Tavaly év végén debütált a Doktor Balaton a TV2-n. A csatorna legújabb napi sorozata jól indult, majd az idei év elején közepes számokat hozott, január végén pedig ismét szépen teljesített. Februártól azonban folyamatosan esett a nézettsége és az utolsó hetet leszámítva már végig gyenge számokat produkált. Ekkora már hatalmas lemaradásban volt a Keresztanyu eredményeihez képest.

Február közepén robbant a hír, hogy a hónap végén váratlanul leveszik a képernyőről. Akkor a TV2 Csoport arra hivatkozott, hogy 45 rész után egyszerűen véget ér a produkció első évada, miközben 80 epizódot forgattak és a SorozatWiki információi szerint mind a csatornánál, mind a sorozatot gyártó vállaltnál sokáig ezt tekintették a Doktor Balaton 1. szezonjának. Így az évadot ketté bonthatták és végül a maradék 35 rész lehet a széria 2. évada.

A sorozat 2. etapja továbbra se tudni, hogy mikor kezdődik a TV2-n, de ennek ellenére a tévétársaság már berendelte a 3. évadát – tudta meg az Origo. A hírt a médiavállalat megerősítette és korábbi nézettségi sikerekre, valamint a hosszútávú programingtervezéssel indokolják. Utóbbi azért is lehet fontos, ugyanis ha mostanában nem kérik be a Doktor Balaton folytatását, akkor a nyári, tóparti helyszíneken legközelebb csak 2022 közepén tudtak volna forgatni.

hirdetés
hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max legnagyobb májusi filmes újdonságai

Pénteken és hétfőn este is műsorváltozás lesz a TV2-n

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei