Az RTL Klub 2017 áprilisa és idén nyár között tűzte képernyőre a 21. Cobra 11 évadot. Az első 11 epizód még egyben lement, majd januárban pénteken folytatták a szériát. Rossz nézettség miatt két rész után levették a sorozatot, majd áprilisban vasárnap tért vissza, de itt ugyanazon okból, szintén két epizód után eltűnt a képernyőről. Végül júniusban került újra képernyőre és ezúttal már végig is ment az előző szezon.

Nemrég írtuk meg, hogy örülhetnek a Cobra 11 nézői, ugyanis még a nyáron visszatér a sorozat. A 22. évad augusztus 26-án, a megszokott vasárnap esti 7 órás sávban indul az RTL Klubon. A produkció rajongóinak öröme azonban korai volt, ugyanis kizárólag az új szezon első epizódját fogják leadni és utána szünetre is küldik a Cobra 11-et. Helyét szeptember 2-tól az RTL Magyarország új saját fejlesztésű szórakoztató műsora, a Szenzációs négyes veszi át.

Megkerestük a csatornát és megkérdeztük, hogy miért kezdték el az új évadot, ha egy rész után megszakítják? Ezen kívül mikor és hol folytatódik a Cobra 11 és valóban a 22. szezonbeli részről van szó, vagy csak egy kimaradt előző szezonos epizódról.

hirdetés

“A Cobra 11 című sorozat hazai évadszámozása nem követi a német eredetit. Ennek oka a régmúltban ered: a forgalmazó annak idején nem komplett évadokat árult, csak bizonyos számú epizódot. Ezeket a részeket fűzte össze az RTL Klub “évadokba”, a kérdéses epizód egyébként az eredeti számozás szerint nem évadnyitó rész. Kutatási adataink alapján elmondható az is, hogy az ilyen, akár több száz epizódból álló sorozatok esetében a nézők nem évadot, hanem magát a sorozatot követik. Ami biztos: az említett epizód valóban eddig nem látott, új rész lesz a sorozatból, ami az adást követően pihenőre vonul, hogy helyét átadhassa egy olyan izgalmas, saját fejlesztésű produkciónak, mint amilyen a Szenzációs Négyes. A Cobra 11 visszatéréséről természetesen a megfelelő időben tájékoztatni fogjuk a nézőket és a média munkatársait” – válaszolta az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága a SorozatWikinek.

hirdetés

Megvan, hogy mikor érkezhet A Gyűrűk Ura előzménysorozatának 2. évada a Prime Videóra

Közönségkedvenc páros főszereplésével készül az NCIS vadonatúj testvérsorozata

Kincsvadászok: Még véget sem ért az első évad, de már a TV2 berendelte a következőt

Napokon belül új évaddal jelenkezik a Spektrum Home egyik beszélgetős műsora

Márciusban vadonatúj telenovella indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Bejelentették, hogy mikor indul Dombóvári István vadonatúj talkshow-vetélkedője