Január 2-ától új programstruktúrával jelentkezik az RTL Klub. Szerdán megjelent a 2018-as év első hetének műsorrendje, melyben látszik mi lesz látható keddtől vasárnapig. Ezen kívül mi kiderítettük azt is, hogy hétfőnként mit tűz képernyőre a tévéadó. Jó hír, hogy januárban A mi kis falunkon kívül az RTL Klub összes nézett szériája képernyőn lesz. Gyakorlatilag minden hétköznap heti sorozat lesz látható, ráadásul elég korán, már 21:10-től.

Január 8-ától hétfő esténként új részekkel folytatódik a Dr. Csont – tudta meg a SorozatWiki. A sorozat 11. évadából március végéig 18 rész volt látható, így most 9 hónap szünet után a 19. epizódjával tér vissza a produkció. A szezon 22 részes, így még 4 van hátra, ezután pedig már csak egy 12 epizódból álló utolsó etap lesz hátra.

Rögtön az új struktúra indulásának napján, 2-án kedden folytatódik a Castle is. A produkció 8. és egyben utolsó évada októberben ment szünetre és már csak 7 epizód van hátra a sorozatból. Az RTL Klub dupla részekkel fogja adni, így ha ez rendszer heteken keresztül marad, akkor még januárban Magyarországon is befejeződhet a Castle.

hirdetés

A Szulejmán továbbra is szerdánként lesz látható, de jóval korábbi időpontba kerül.

Január 4-én indul a Válótársak 3. évada, melyről tegnap már beszámoltunk. A magyar sorozat után szintén csütörtökön 22 órakor a Halálos fegyver 1. etapját fogja ismételni a csatorna. Várhatóan a régi részek után, valamikor a jövő év első felében pedig érkezik az eddig nem látott 2. etap is.

Januártól új napon és új időpontba kerül a Cobra 11. Január 5-től péntekenként folytatódik a produkció 21. évada. A német autópályarendőrség embereiről szóló sorozat ráadásul dupla részekkel kerül majd képernyőre, elsőként a 12. és 13. epizódokkal. A produkció júniusban ment pihenőre, így most fél év után tér vissza az RTL Klubra. Ugyanezen a napon péntek éjszaka az Odaát is folytatódik. A széria 9. évada péntek éjszakánként fél 1 után 5 perccel tripla epizódokkal kerül képernyőre. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része