A Netflix egyik legjobban várt 2019-es premierje a The Witcher, mely a lengyel író Andrzej Sapkowski művein alapszik, a CD Projekt RED pedig világszerte népszerű videojátékos trilógiát készített belőle. A várhatóan decemberben bemutatkozó széria főszereplője Henry Cavill (Az Acélember) lesz, ő bújik Ríviai Geralt bőrébe, aki egy mutáns szörnyvadász. A középkort idéző világban a Trónok harcához hasonlóan sok politikai machináció, erotikus jelenetek, hatalmas szörnyek és komoly ütközetek várhatóak. A The Witcher első szezonja 8 részes lesz, a készítő Lauren Schmidt Hissrich, nemrég pedig kikerült az internetre a részben Magyarországon forgatott fantasy első trailere.

Az előzetes nem csak azért érdekes, mert a képi világ és a hangulat miatt erősen hajaz a Trónok harcára, hanem mert egy magyar színésznő is feltűnik benne. Trokán Nóra, akit a Kossuthkifli, a Kút, az Egynyári kaland és A Tanár 2. évadának nézői is jól ismerhetnek, egy driádot alakít majd a Netflix újdonságában. A karakter a The Witcher trailerében is felbukkan, a Cirit játszó Freya Allan
társaságában. Az ígéretek szerint a produkció legfőképpen a felnőtt nézőket szólítja meg, így készülhetünk rá, hogy Geralt kalandjai nem finomkodnak és hozzák azt, amit a Vaják regények olvasói megszokhattak.

28. heti nézettség - Tarolt a Barátok közt utolsó epizódja

3 rövid előzetes érkezett a Keresztanyu 2. évadához

A Netflix megmentheti a 3. évad után elkaszált sorozatot

Kiderült, hogy ki lesz a visszatérő Nagy Ő műsorvezetője

Az HBO új sorozata drágább lehet a Trónok harcánál

Hogyan lehet díjmentesen használni az RTL Most+-t? (x)