Tegnap írtuk meg, hogy augusztus 20-án, jövő pénteken véget ér a Doktor Balaton 2. évada és két nappal később, vasárnap este pedig a Szerencsekerék 1. szezonja. Helyüket elkezdi felváltani a TV2 őszi műsorrendje, mely több lépcsőben érkezik. Első körben augusztus 23-tól a két említett produkció helyén hétköznap indul el az új programstruktúrájuk.

A Tények Plusz továbbra is 18:45-kor és változatlan adásidővel jelentkezik majd. 19:55-kor lesz látható a Mintaapák 3. évada, mely most is nettó (reklámok nélkül) 30 perces epizódokkal várja majd a nézőket. A folytatásban több híres új szereplő is érkezik, többek között a TV2 Csoport egyik legnagyobb sztárja, Lékai-Kiss Ramóna is.

A napi sorozat után 20:40-kor kerül majd képernyőre a Totem folytatása, melynek részleteiről itt olvasható. A vadonatúj kalandreality egy nappal korábban, már augusztus 22-én vasárnap 20 órakor debütál majd a csatornán, de ezt követően hétköznaponként fog jelentkezni. A műsoridő bruttó (reklámokkal együtt) másfél órás lesz. Utána 22:15-kor érkezik az Oltári történetek című esküvős dokureality, mely első körben csak egy hétig marad képernyőn. Azt még nem tudni, hogy ebben a sávban utána mi várható.

Várhatóan hamarosan a nagyszabású hétvégi műsorokat is elindítja a tévétársaság. Érkezik majd a Dancing with the Stars 2. évada és a Sztárban sztár leszek! 2. etapja is. Ezen kívül már hirdetik a Séfek séfe 3. szezonját is. Valamikor az ősszel várható a Ninja Warrior Hungary 3., a visszatérő A Nagy Ő 4. és a Farm VIP 2. évada is.

Bejelentették a Dancing with the Stars 3. évadának versenyzőit és új zsűrijét

Premierözön: 18 film kerül fel augusztusban a Netflixre

Autóbalesetben elhunyt a Magnum sztárja

Vadonatúj előzetest kapott a Sztárban sztár leszek 3. évada

Keanu Reeves lesz a főszereplője Scorsese és DiCaprio vadonatúj sorozatának

Vadonatúj és legendás filmek – ezeket ajánljuk nyárra az HBO Max kinálatából (x)