Idén is megtartják a Big Picture konferenciát, mely az év egyik legjelentősebb magyarországi televíziós rendezvénye. A nagyszabású eseményre október 26-án, most csütörtökön kerül majd sor. A Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesülete rendezvényén előadást tartanak többek között a TV2 Csoport, az RTL, az ATV, az AMC Networks International, a Paramount, a Network4 Csoport, az Antenna Entertainment CEE, valamint a Warner Bros Discovery vezetői is.

A három legnagyobb magyarországi tévétársaság vezetői a 2023-as Televíziós Újságírók Díján: Málnay B. Levente az AMC régiós vezérigazgatója, Kolosi Péter az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese, Dudás Gergely az RTL bevételekért felelős vezérigazgató-helyettese és Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója

A nagyobb tévétársaságok csütörtökön biztosan több tucat bejelentést fognak tenni, ahogy az elmúlt évek során mindig. Tavaly például a TV2 Csoport itt hozta nyilvánosságra, hogy 2023-ban új évadokkal jelentkezik a Séfek séfe, a Sztárban sztár és a Sztárban sztár leszek. Itt jelentették be az Ütős ötöst, a Házasság első látásra című nagyszabású realityt, valamint az is kiderült, hogy 2023-ban érkezik a 28 év után visszatérő Zsákbamacska is.

hirdetés
Advertisement

Az RTL ezen a rendezvényen leplezte le, hogy új etappal tér vissza a Feleségek luxuskivitelben és az Apatigris, két év után visszatér a Survivor, valamint, hogy visszahozzák a Drága örökösöket. A SorozatWiki újságírói is ott lesznek az eseményen. A Big Picture fontos bejelentéseiről a nap során pedig folyamatosan beszámolunk majd.

hirdetés

Rendhagyó adással folytatódik a Sztárbox - ők mérkőznek meg egymással most vasárnap

38. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Megasztár első válogatója

Október elején vadonatúj mexikói telenovella indul a TV2 egyik délutáni sávjában

Brad Pitt, George Clooney és Szabó Kimmel Tamás - ezek a hét legnagyobb streaming premierjei

Októbertől már csak streamingen lehet majd BL-meccseket nézni az RTL-nél

Megérkezett a The Last Of Us 2. évadának első előzetese