2002. szeptember 16-án debütált a TV2-n a Szeret, nem szeret című szituációs komédia széria, melyből anno összesen 89 epizód készült és 2004 februárjáig volt képernyőn. Most pedig, 20 évvel az első rész után visszatér a sorozat. A folytatás Brigi és Brúnó címmel érkezik ma 19:30-kor a VIASAT3-ra. A produkció 7 perces epizódokkal jelentkezik és minden hétköznap három résszel lesz látható.

hirdetés

A megújult szériában a főszereplők bőrébe ugyanazok a színészek bújtak, mint a korábbi sorozatban, valamint a rendező személyében sincs változás. A rövid epizódokból álló produkcióban a hangsúly most is a két főszereplőn, Brigin és Brúnón van – akiket Oroszlán Szonja és Szabó Győző alakít –, a sorozat rendezője pedig Ipacs Gergely mellett Herendi Gábor, aki a Valami Amerika filmek során is együtt dolgozott a színészekkel.

A kanadai licencű sorozat egy házaspárt, Brigit és Brúnót mutatja be, akik próbálják megoldani az élet különböző területein jelentkező szituációkat, humorral átszőtt jeleneteken keresztül. Két évtized elteltével azonban minden kapcsolatban más gondok adódnak, mint annak idején, így a sorozatban a régiek mellett új nehézségek elé is néznek a főszereplők. Többek közt felmerül majd a gyermekvállalás kérdése, a munkahelyi kihívások és a pénzügyi gondok is. Minden epizód egy-egy ilyen helyzetet dolgoz fel. A nézők vadonatúj és korábbról ismerős történetek újragondolásával is találkozhatnak.

Herendi Gábor producer és rendező elmondása szerint több dolgon is változtattak a korábbiakhoz képest, de van, amin nem módosítottak. A Szeret, nem szerethez hasonlóan most is egy kamerával vették fel a jeleneteket, a sorozat zenéjét pedig megtartották, így a nézőknek ez is ismerős lesz. A helyszínek azonban változtak, és a vizuális világot is modernizálták.

Mennyire más a kapcsolatuk 20 év együtt töltött év után? Milyen új kihívásokkal kell szembenézniük? Hogyan boldogulnak az anyóssal? Kiderül hétfőtől minden hétköznap este a VIASAT3-on.

(A cikket az Antenna Entertainment támogatta.)

hirdetés

13 új sorozat, vagy friss évad érkezik májusban a Netflixre

Három részletben érkezik a Cobra Kai utolsó évada a Netflixre

Megjelent Benedict Cumberbatch vadonatúj minisorozatának első előzetese

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb májusi újdonságai

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei