Napokon belül véget ér a nyár, így a két legnézettebb tévéadón is elindul az őszi műsorrend. Most már a következő hónap közepéig látszik a két nagy csatorna programstruktúrája, így részletesen is be tudjuk mutatni. Elsőként nézzük mivel készül szeptemberre a TV2. A tévétársaság a következő hetekben hétköznaponként képernyőre tűzi a két nagyszabású, külföldön forgatott realityjét, hétvégén pedig dupla dózisban, megújult változatban jön a legsikeresebb formátumuk.

hirdetés

Szeptemberben is 18:45-kor lesz látható a Tények Plusz, méghozzá változatlan adáshosszal. Ezt követően 19:55-től kerül képernyőre az Ázsia Expressz 5. évada. Az új szezon azonban a jövő heti, hétköznapi adásai előtt már most vasárnap 19:15-kor debütál a TV2-n. Az utazós reality után érkezik a 20 év után visszatérő A Kísértés. A Thaiföldön forgatott, Kasza Tibor által vezetett produkció hétfőtől csütörtökig 21:30-tól jelentkezik majd új adásokkal. A pármegtartó produkciónak az évadnyitó epizódja azonban az Ázsiához hasonlóan már vasárnap látható lesz, Ördög Nóra műsora után, 20:10-kor.

Péntekenként a szokásos bruttó (reklámokkal együtt mért) másfél órás Ázsia Exrpessz bruttó 2 órásra bővül. Ezt követően, 22:05-kor a tavalyi évhez hasonlóan érkezik a reality kísérőműsora, azÁzsia Expressz 5. – kibeszélő. Az extra adások nagyjából bruttó 45 percesek lesznek. Az ősz első heteiben 23 órakor a Nicsak, ki vagyok? 2. évadának ismétlései kerülnek képernyőre.

A hétvége nem lesz túl változatos a TV2-n, ugyanis egy nagyszabású showműsor határozza majd meg azokat. A szombatonként 18:55-kor kezdődő Tények Plusz szeptember 7-től bruttó 15 perccel rövidebb lesz. Ugyanezen a napon 19:30-kor debütál a Sztárban Sztár All Stars, mely egyben az eredeti Sztárban sztár jubileumi, 10. évada is lesz egyben. A zenés produkció bruttó 3 órán keresztül lesz látható.

Vasárnap 18:55-kor megjelenik egy újabb Tények Plusz. A hivatalos tévéműsor szerint nettó (reklámok nélkül mért adásidő) 50 perces lesz, de ez teljesen kizárt, hisz jóval előbb kezdődik a mögötte következő műsor, így a valóságban ez nettó 10-15 percen át jelentkezhet. Utána, 19:15-től pedig ismét a Sztárban Sztár All Stars érkezik, méghozzá a szombatinál is hosszabb műsoridővel, több mint három és fél órán keresztül. Egy ideig még nem lehetett biztosan tudni, hogy ez csak az első hétvégén lesz-e így, de mostanra már kiderült, hogy több héten át. Így a Sztárban sztár élő adásokkal a következő időszakban hétvégente közel 7 órán keresztül lesz majd látható.

Az ősz folyamán, egyelőre nem tudni pontosan mikor, de a korábbi bejelentések alapján biztosan érkezik a Megasztár 7., a Dancing with the Stars 5. és az 1% Klub 1. szezonja. Még idén látható lesz a Séfek séfe 5., a Házasság első látásra 3., a Kőgazdag fiatalok 2. és a Password 1. évada, valamint várhatóan elindul Palik Lászlóval a megújult Legyen Ön is Milliomos is.

Hamarosan részletesen bemutatjuk az RTL őszi programstruktúráját is.

hirdetés

Ők küzdenek meg egymással a Sztárbox vasárnapi, 3. adásában

Hétfőtől új nevet kap az RTL+ legnagyobb, fizetős csomagja

Ők lesznek az Adom a napom 4. évadának utolsó hetének vendégei

Az első 5 rész után heti műsorként folytatódik majd a Ford Boyard – Az erőd az RTL-en

Megvan, hogy kik küzdenek meg egymással a Sztárban sztár most hétvégi adásaiban

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb októberi újdonságai