Az elmúlt napokban látott napvilágot a pletyka, miszerint Naomi Watts lehet a Trónok harca testvérsorozatának első igazolása, most pedig a színésznő szerződtetése biztossá vált. A Variety értesülése szerint az 50 éves híresség lesz a spinoff széria főszereplője, az első hivatalos leírás szerint a felső tízezer egy tagjával lesz dolgunk, aki karizmatikus, de sötét titkot rejteget. Pontosabb információkat egyelőre nem tudni a karakterről, ha az HBO-n múlik, még a drónok se lesznek biztonságban az előzménysorozat pilotjának forgatása alatt.

2019 februárjában kezdődnek a spinoff pilot epizódjának munkálatai, a Netflix-féle Gypy-ből ismert Naomi Watts pedig ha ügyesen teljesít, ő viheti el a hátán a teljes etapot egy esetleges teljes évados berendelés után. Az HBO öt testvérsorozatot is fejlesztett egy időben, ezek közül kapott zöld lámpát elsőként a Jane Goldman által készített alkotás, mely több ezer évvel a Trónok harca előtt játszódik és a Hősök korának végéről szól. Naomi Watts erős főszereplője lehet a sorozatnak, a színésznő drámai szerepekben érzi jól magát leginkább, hisz korábban szerepelt a 21 grammban, a Birdmanben és a King Kongban is.

A Trónok harca világában már az elmúlt években is egyre komolyabb hangsúly helyeződött a női karakterekre, hiszen Westerosban főleg a gyengébbik nem tagjai irányították a szálakat. Az előzményszériában ez a trend folytatódhat, főleg, ha Naomi Watts beváltja a hozzá fűzött reményeket.

hirdetés
hirdetés

Megvan, hogy mikor érkezhet A Gyűrűk Ura előzménysorozatának 2. évada a Prime Videóra

Közönségkedvenc páros főszereplésével készül az NCIS vadonatúj testvérsorozata

Kincsvadászok: Még véget sem ért az első évad, de már a TV2 berendelte a következőt

Napokon belül új évaddal jelenkezik a Spektrum Home egyik beszélgetős műsora

Márciusban vadonatúj telenovella indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Bejelentették, hogy mikor indul Dombóvári István vadonatúj talkshow-vetélkedője