Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban tavaly novemberben debütált az RTL-en. A produkció nagy siker lett a nézők – a produkció végig tarolta a hétköznap estéket -, és az újságírók körében egyaránt, ugyanis 18 műsor közül a legjobb realitynek választották a Televíziós Újságírók Díján. Az RTL februárban jelentette be, hogy idén is folytatódik a reality, méghozzá civil szereplőkkel. Augusztus második felében a SorozatWiki írta meg, hogy úgy tudjuk, hogy Az Árulók idén ősszel két évaddal, a már bejelentett civiles mellett egy tavalyihoz hasonló, celebes verzióval is jelentkezik, amit a napokban a médiavállalat egy előzetessel erősített meg.

hirdetés

Az RTL most bejelentette, hogy mikor érkezik az Árpa Attila által vezetett krimi-reality új etapja. Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban 2., celebes évada szeptember 23-án, hétfőn indul a csatornán. Emellett azt is nyilvánosságra hozták, hogy kik fognak szerepelni a következő szezonban.

A játékmester meghívására a kastélyba érkezik Bárdosi Sándor olimpiai ezüstérmes birkózó, Bereczki Zoltán színész-énekes, Bíró Beáta exmodell, Dér Henrietta énekesnő-dalszerző, Erős Antónia műsorvezető, Gáspár Kata színésznő, Hadas Krisztina szerkesztő-riporter, Herceg Erika előadó, Hermányi Mariann színésznő, Hevér Gábor színész, Kozma Dominik világbajnoki bronzérmes úszó, Lakatos László humorista, Megyeri Csilla műsorvezető, Mehringer Marcell énekes-dalszerző, Molnár Áron színész, Muri Enikő énekesnő, színésznő, Szorcsik Viktória színésznő-műsorvezető, Url Izabell író, Vadon János műsorvezető, Vályi István újságíró, Zdroba Patrik énekes, és egy olyan híresség, akinek a kiléte az indulás pillanatáig titok marad a játékosok és a nézők számára is.

hirdetés

Fontos információ érkezett a Trónok harca egyik új spinoffjával kapcsolatban

3 új szereplő csatlakozott a Bridgerton család 4. évadához

Leleplezték az idei Dancing with the Stars premierdátumát, zsűrijét és versenyzőit

Kiderült, hogy lesz-e 5. évada az Emily Párizsban sorozatnak

Tarolt A mackó és A sógun, utóbbi sorozat rekordot döntött a 76. Emmy-gálán

Megérkezett Az ifjú Sheldon vadonatúj testvérsorozatának első előzetese