A sorozatok kedvelőinek november után decemberben is kedvére tesz az HBO, ugyanis most is több új széria és friss évad válik elérhetővé az online videótáron. Ebben a hónapban is számos premier lesz látható a magyar HBO GO-n, ahol több, mint 6500 órányi film és sorozat áll rendelkezésünkre. Érkezik a Szex és New York folytatása, emellett pedig több minisorozat is debütál majd.

hirdetés

A tél első napján jön a Csalás (Deceit), egy 4 részes miniszéria, melynek az összes epizódja ezen a napon kerül fel a magyar HBO GO-ra. A sorozatot idén augusztusban és szeptemberben vetítették az Egyesült Királyságban. A történet a Rachel Nickell 1992-es meggyilkolását követő ellentmondásos nyomozást mutatja be. A média mindenről tudósít, a rendőrségnek pedig gyanúsítottja is van, Colin Stagg azonban ártatlannak vallja magát. A nyomozásba bevonják az ország leghíresebb bűnügyi szakértőjét, Paul Brittont is.

December 3-án érkezik a Letöltendő idő (Time). A brit széria mind a 3 része ezen a napon válik elérhetővé. A BBC által gyártott sorozat idén nyáron került képernyőre hazájában. A Trónok harca sztárja, Sean Bean és a Blöffből ismert Stephen Graham főszereplésével készült produkció két különböző ember szemszögén keresztül mutatja be, hogy milyen az élet manapság a brit büntetés-végrehajtási rendszerben. Mark Cobden egy tanár, férj és apa, aki balesetben megölt egy ártatlan embert. Bántja a lelkiismerete, így elfogadja a 4 éves büntetést. Eric McNally pedig egy figyelmes és becsületes börtönőr, aki mindent megtesz azért, hogy megvédje, akit rábíztak.

Két nappal később, 5-én a 2. évadával folytatódik az Időbevándorlók (Beforeigners). A premier napján 2 epizód érkezik, utána vasárnaponként jelentkezik új résszel a széria. A skandináv sorozat a nemzetközi bemutatóval egy napon jön Magyarországra is. Lars és Alfhidrare ügynök új ügyön dolgoznak. Úgy fest, hogy a világ egyik leghíresebb sorozatgyilkosa, Hasfelmetsző Jack felbukkan a múltból és Oslo utcáin folytatja az öldöklést.

December 8-án újabb minisorozat indul, Titkok a kertben (The Landscapers) címmel. A széria hetente jelentkezik új epizódokkal. Az HBO saját gyártású produkciója az eredeti premier után két nappal kerül fel az online videótár magyar verziójába. A sorozat egy különös szerelmi történetet mesél el, egy látszólag normális párról. Egyszer egy rendkívüli nyomozás középpontjába kerülnek, amikor ez nottinhami ház hátsó kertjéből két holttest bukkan elő. Susan és Christopher Edwards szelídnek tűnnek, de 15 éve menekülnek a valóság elől. Hamarosan kiderül, hogy egy borzalmas bűncselekmény részesei voltak.

Egy nappal később, 9-én érkezik a Szex és New York folytatása, az És egyszer csak… (And Just Like That…) 1. évada. A premier napján 2 rész válik elérhetővé, a többi epizód pedig csütörtökönként lesz látható. Carrie, Miranda és Charlotte immár nem a harmincas éveikben próbálják kezelni az élet és a barátság bonyolultságát, hanem az ötvenes éveikben, amikor már minden sokkal bonyolultabb. A szériával korábbi cikkünkben részletesebben foglalkoztunk.

December 15-én újabb minisorozat kerül fel a magyar HBO GO-ra. A Gyilkosságok Starved Rockban (Murders at Starved Rock) egy 3 részes produkció, mely három nő 1960-ban a Starved Rock State Parkban történt brutális meggyilkolását dolgozza fel. A bűnösnek talált férfi 60 év börtön után igyekszik tisztázni a nevét.

December 20-án a 4., egyben utolsó szezonjával folytatódik a Karmok (Claws). A premier napján 2 rész érkezik, utána hétfőnként jelentkezik új epizódokkal a produkció. A történet középpontjában öt floridai körömszalonban dolgozó nő áll. Azonban a szalonban a lányok nem csak pedikűrökkel és manikűrökkel foglalkoznak, hanem némi illegális tevékenységgel lendítik fel az üzletet.

Hamarosan jelentkezünk a Netflix decemberi premierjeivel is.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna