.

Bejelentették a magyar HBO GO áprilisi sorozatpremierjeit

Írta: Hídvégi Olivér | 2021. március 31. 22:42
Korábbi cikkünkben részletesen bemutattuk, hogy milyen szériák érkeznek áprilisban a Netflixre, most pedig az HBO következik. Áprilisban több új sorozat és évad érkezik a magyar HBO GO-ra, ezen kívül elérhetővé válik egy kultikus széria is. Az elmúlt évben a koronavírus megnehezítette a forgatásokat, de az online videótáron így is több, mint 6500 órányi film és sorozat áll rendelkezésünkre.
Április 1-jén, az AMC-s vetítés után itt is elérhetővé válik a Fargo 4. szezonja. Április 12-én egy kosztümös, szuperhősös sorozat indul. A The Nevers első évada 12 részes lesz, melyből a nézők az első 6 epizódot láthatják tavasszal. A történet szerint Viktória királynő uralkodásának vége felé egy többségében nőkből álló csapat felfedezi, hogy különleges képességekkel rendelkeznek. Érintetteknek nevezik magukat és azért harcolnak, hogy megvédjék a történelem partvonalra szorított szereplőit. Április 15-én a Jóbarátok összes része elérhető lesz szinkronosan és feliratosan egyaránt a magyar HBO GO-n. A széria 2020. december 31-én került ki a hazai Netflix kínálatából. Most, szűk 4 hónap elteltével visszatér arra az HBO-ra, mely 1996-ban Magyarországon először tűzte műsorra a sorozatot.
Április 19-én indul az Easttowni rejtélyek, Kate Winslet és Guy Pearce főszereplésével. A széria hetente jelentkezik új részekkel, melyek magyar felirattal lesznek elérhetőek. A sorozat Pennysylvania állam egyik kisvárosában játszódik, ahol egy helyi nyomozó, Mare Sheehan próbál egy gyilkossági ügy végére járni, miközben magánéleti konfliktusainak köszönhetően saját élete is éppen darabokra hullik. Április 29-én egyszerre 3 epizóddal érkezik A szolgálólány meséje 4. évada. A többi rész hetente válik majd elérhetővé. A disztópikus drámasorozat Margaret Atwood 1985-ös regényén alapszik és napjainkban talán aktuálisabb, mint valaha. A nyolcszoros Emmy-díjas sorozat 4. szezonjában a főszereplő, Elisabeth Moss rendezőként is debütál. A széria 4. szezonjához új, hosszabb előzetes is érkezett.


További hírek

Újabb szereplő csatlakozott az Obi-Wan Kenobi sorozathoz

Testvérsorozatot kap az Így jártam anyátokkal

3 népszerű Netflixes sorozatról is kiderült, hogy mikor folytatódik

Rendhagyó, új műsor indul