A szuperhősös filmek és sorozatok aranykorukat élik, most pedig az HBO is készült egy ilyen szériával. A The Nevers a viktoriánus korban fog játszódni, és nagyrészt nők állnak a középpontjában. A vadonatúj sorozat április 12-én debütál az HBO-n és az HBO GO-n magyar felirattal, majd hetente egy epizóddal érkezik az online videótárba. Az első évad 12 részes lesz, tavasszal az első 6 epizód kerül bemutatásra, a második fele pedig az év későbbi részében érkezik majd. A legújabb, magyar feliratos előzetes a cikk alatt tekinthető meg.

A történet szerint Viktória királynő uralkodásának utolsó éveiben Londonban egy csapat – többségében nő – felfedezi, hogy különleges képességekkel rendelkeznek, melyek olykor elbűvölők, olykor kifejezetten nyugtalanítók. Ők az “Érintettek”. Közéjük tartozik Amalia True (Maura Donnelly) egy titokzatos, gyors öklű özvegy és Penance Adair (Ann Skelly), egy zseniális fiatal feltaláló is. Ők állnak ennek a mellőzött csoportnak az élére, helyet követelve az Érintetteknek. Szembe kell szállniuk másokkal ahhoz, hogy kiállhassanak a történelem partvonalra szorított szereplőiért. Adottságuk azonban kötelezettségekkel is jár.

A szériában továbbá látható lesz Olivia Williams (Szabotázs), James Norton (Fekete tükör), Tom Riley (Da Vinci démonai), Rochelle Neil (Terminátor: Sötét végzet), Eleanor Tomlinson (A Poldark-család), Amy Manson (Outcasts), Pip Torrens (A korona), Denis O’Hare (Amerikai Horror Story), Zackary Momoh (Álom doktor), Elizabeth Berrington (Erőszakik), Kiran Sawar (Murdered by My Father), Anna Devlin (A világ összes pénze), Viola Prettejohn (Vaják), Ella Smith (Ray és Liz), Nick Frost (Világvége) és Ben Chaplin (Bujdokló szenvedély).

hirdetés

hirdetés

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára