Kate Winslet Oscar-, Emmy- és Golden Globe-díjas színésznő főszereplésével készült krimisorozat érkezik az HBO GO-ra, az előzetese alább megtekinthető. Az Easttowni rejtélyek (Mare of Easttown) április 19-én, hétfőn debütál magyar felirattal az HBO-n és az HBO GO-n.. A minisorozatban Kate Winsletet láthatjuk, mint Mare Sheehant, egy pennsylvaniai rendőrt, aki egy helyi gyilkosság ügyében nyomoz, miközben saját élete összeomlik. A történet feltárja egy összetartó közösség sötét oldalát, és bemutatja hogyan határozhatják meg a jelenünket a múltbéli tragédiák és a családunk.

Winslet mellett láthatjuk majd Julianne Nicholsont (A kívülálló, Marcy Maitland), aki Mare legjobb gyerekkori barátját, Lori Ross-t alakítja. A háromszoros Emmy-díjas Jean Smart (Watchmen, Laurie Blake) Mare édasanyját, Helent; Angourie Rice (Fekete tükör, Rachel) Mare tinédzser lányát, Siobhan Sheehant; Evan Peters (Amerikai Horror Story, Tate Langdon) pedig Colin Zabelt formálja meg, aki megyei nyomozóként megbízást kap, hogy segítsen Mare-nek a nyomozásban. Guy Pearce (Mildred Pierce, Monty Beragon) Richard Ryant, egy helyi kreatívírás-professzort; Cailee Spaeny (Devs, Lyndon) Erin McMenamint, a robbanékony apjával együtt élő magányos tinédzsert; David Denman (Outcast, Mark Holter) Frank Sheehant, Mare volt férjét; John Douglas Thompson (Szabad szavak, Dr. Mitchell) pedig Carter rendőrfőnököt, Mare felettesét alakítja.

Emellett szerepel a szériában Patrick Murney (Seven Seconds, Manny Wilcox) mint Kenny McMenamin, Erin apja; James McArdle (Ammonite, Roderick Murchison) mint Mark Burton diakónus; Sosie Bacon (Itt és most, Kristen Bayer-Boatwright) mint Carrie Layden, Drew anyja és Kevin volt barátnője; Joe Tippett (Rise, Sam Strickland) mint John Ross, Lori férje és gimis szerelme; valamint Neal Huff (Drót, Michael Steintorf ) mint Mare unokatestvére, Dan Hastings atya.

hirdetés

Az Easttowni rejtélyek az HBO és a wiip koprodukciója, melynek alkotója, írója, showrunnere és executive producere Brad Ingelsby. Az összes epizódot az HBO A hátrahagyottak című sorozatának egyik rendezője, Craig Zobel rendezte. Az executive produceri munkákat Paul Lee és Mark Roybal a wiip részéről, Kate Winslet, Gavin O’Connor, valamint Gordon Gray pedig a Mayhem Pictures részéről látta el.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban