A hét közepén az RTL már meglépett egy kisebb műsorváltozást most vasárnap estére, ami után meghosszabbodik a Sztárbox adásideje és csúszik a késő esti film kezdése. Most, a szombat esti Fókusz Pluszban november 5-ére, egy második műsorváltozást is bejelentettek – szúrta ki a SorozatWiki. A hét utolsó napján az RTL Híradó után nem kezdődik azonnal a Sztárbox, hanem egy kizárólag az utóbbi műsorral foglalkozó Fókusz különkiadással indítják a főműsoridőt (19-23 óra).

hirdetés

A műsorváltozás utáni pontos időpontok nem hangoztak el és cikkünk megjelenéséig a hivatalos tévéműsort sem frissítették. Azonban ilyen esetek az RTL-nél általában nem 5-10 perces extra adásokat szokott jelenteni (korábban az Álarcos énekesnél húztak hasonlóakat), hanem 20-30 perceseket, így a SorozatWiki most is hasonló adásidőre számít. Így a Sztárbox 2. negyeddöntője meghirdetett 19 órás kezdés helyett, 19:25-19:35 környékén indulhat majd. Ezzel a lépéssel a tévétársaság a celebes boxközvetítésével nagy valószínűséggel elkerüli a Forma-1 futamát. Ha változatlan adásidővel számolunk, akkor később a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) című film 22:35-ről 23 óra körülre kerülhet.

Nem az RTL az egyetlen, amely műsorváltozást jelentett be vasárnapra. A TV2 csütörtökön mégsem fejezte be A nagy Ő 6. évadát, hanem egy extra adást jelentettek be, így a reality valódi fináléja a hét utolsó napján lesz látható. A döntés miatt a Sztárban sztár leszek! jóval később kezdődik csak. A csatorna új, vasárnapi kezdési időpontjai korábbi hírünkben olvashatóak.

hirdetés
hirdetés

Vadonatúj német minisorozat érkezik az RTL sorozatos csatornájára

Kiderült, hogy idén karácsonykor mikor lesz látható a Reszkessetek, betörők a TV2-n

Két felső vezetője távozik az itthon 5 tévécsatornát üzemeltető Antenna Entertainmentnek

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek a Disney+ kínálatába decemberben

December 18-tól teljesen átalakul az RTL egyik csatornájának műsorkínálata

Ők lettek a Párharc 3. évadának nyertesei