Múlt héten szombaton és vasárnap is kisebb műsorváltozás volt az RTL-en. Ekkor indult el a The Voice első élő show-ja és debütált a 18 év után visszatérő Sztárbox vadonatúj évada is. Most kiderült, hogy ezen a héten újabb, kisebb műsorváltozások lesznek a csatornán, amelyek a két nagyszabású műsort is érintik.

hirdetés

November 4-én, szombaton a The Voice a korábban bejelentett időponthoz képest fél órával hamarabb indul majd. Ez azt jelenti, hogy a tehetségkutató 20 óra helyett, 19:30-kor lesz látható a csatornán, így a múlt héthez hasonlóan most is a Dancing with the Stars-szal egy időpontban indul majd. A The Voice bruttó (reklámokkal együtt) adásideje az eredetileg kiírthoz képest 15 perccel hosszabb lesz. A tehetségkutató után képernyőre kerülő Várandósok – Az a bizonyos kilenc hónap 22:35 helyett, 22:20-tól lesz látható. 

November 5-én, vasárnap a Sztárbox a korábban bejelentett időpontban, 19 órakor indul a csatornán. A műsor eredetileg 22:10 előtt néhány perccel ért volna véget, azonban a bruttó (reklámokkal együtt) adásideje 25 perccel hosszabb lesz. Ennek következtében a Sztárbox után képernyőre kerülő Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) 22:10 helyett, 22:35-től lesz látható. 

hirdetés

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

19. heti nézettség - Tarolt a The Floor nyitó hete

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon