December 4-én, múlt hétfőn debütált A Város Királynői az RTL-en. A reality után minden hétköznap A mi kis falunk ismétlése, azt követően pedig a Miller Dávid műsorvezetésével készült Éden Hotel 4. évada látható. Azonban a mai naptól kezdve azonnali műsorváltozás lesz a csatornán, amely ezen a héten a tévéadó minden hétköznap esti műsorát érinti.

hirdetés

December 11-től, a mai naptól ezen a héten a Fókusz továbbra is a szokásos időpontban, 18:55-kor kezdődik, azonban a bruttó adásideje (reklámokkal együtt) 10 perccel hosszabb. Ennek következtében A Város Királynői 19:45 helyett, 19:55-kor kerül képernyőre a héten. A műsor bruttó adásideje (reklámokkal együtt) is változik, ugyanis 5 perccel lesz hosszabb. A realityt követő A mi kis falunk ismétlése emiatt 15 perccel később kezdődik. A népszerű széria hétfőtől csütörtökig 21:05 helyett 21:20-tól lesz látható a csatornán. Az Éden Hotel új epizódjai is 15 perccel későbbre kerülnek csütörtökig, amelyek így 22:35-kor fognak kezdődni ezen a héten.

December 15-én, most pénteken a 19:55-kor induló A Város Királynői után kezdődő Kanapéhuszárok 21:05 helyett, 21:15-től lesz látható. A kibeszélő műsort követő CSI: Las Vegas-i helyszínelők kezdési időpontja is 10 perccel változik. A krimisorozat ugyanis 22:10 helyett, 22:20-kor kerül majd képernyőre a csatornán.

A műsorváltozás a hétvégét nem érinti, az a tervezett műsorrend szerint alakul.

hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max legnagyobb májusi filmes újdonságai

Pénteken és hétfőn este is műsorváltozás lesz a TV2-n

Kiszivároghatott, hogy melyik hónapban érkezik az Ázsia Expressz 5. évada a TV2-re

Az RTL-re érkezik a 2. évada egy korábban a TV2-n látható magyar sorozatnak

74 éves korában meghalt Ian Gelder, a Trónok harca színésze

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei