Június 10-én indult az RTL nyári műsorrendje, melyet végül az eredeti tervekhez képest még az indulása előtt jelentősen átalakítottak. Most azonban újabb műsorváltozás mellett döntött az RTL Magyarország, mely a múltkorihoz képest jóval kisebb mértékű, viszont az összes esti programot érinti majd. A döntés azonnali hatályú és ma, holnap és a jövő héten is ennek megfelelően módosul az RTL főműsoridős programstruktúrája.

hirdetés

Június 20-a, csütörtöktől korábbra kerül a Fókusz. Az RTL bulváros magazinja 18:55 helyett 10 perccel előbb, 18:45-kor kezdődik majd, így hosszú idő után egyszerre indul majd a Tények Plusszal. Azt egyelőre nem tudni, hogy emiatt rövidebb lesz az RTL Híradó, vagy a hírműsort követően reklám nélkül kezdődik majd a Fókusz. Ezen kívül a bulváros magazin bruttó adásideje (reklámokkal együtt mért) 20 perccel hosszabb lesz.

A változás miatt a csatorna összes további esti programja későbbre kerül. A mi kis falunk napi ismétlése 10 perccel tolódik, így 20:00 helyett 20:10-kor kezdődik majd. A Drága örökösök 6. évada szintén módosul, azonban mindössze 5 percet. Így a napi széria új részei mostantól 21:15-ről 21:20-ra kerülnek. Az RTL Híradó – Késő esti kiadása is valamivel későbbre, 22:35 és 45 között indul majd. A Cápák között éjjeli ismétlésének új időpontja pedig 23:10-kor lesz.

Az azonnali műsorváltozás a hétvégi napokat nem érinti.

hirdetés

A Barátok közt korábbi szépsége a Pokoli rokonok egyik főszereplője lesz

Bejelentették, hogy melyik testvérről fog szólni a Bridgerton család új évada

Hatalmas kedvezménnyel vehető igénybe a SkyShowtime reklámmentes csomagja

Megjelent az Emily Párizsban 4. évadának első előzetese

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 7. epizódjának előzetese

Elhunyt Csányi János, a Szomszédok sztárja