Az elmúlt időszakban az RTL délutáni sávjában a török sorozatok helyett magyar szériák voltak láthatóak. A Bátrak földje újravetítésének helyére érkezett májusban a szintén hazai Oltári csajok ismétlése. A produkció azonban a végéhez közeledik, ugyanis október 9-én, hétfőn lesz látható az utolsó epizódja. Mivel egyik sorozat ismétlése sem jött be a tévétársaságnak, most falus produkciót fognak vetíteni.

hirdetés

Október 10-től ugyanis a Keresztanyu ismétlése kerül képernyőre, méghozzá az első évad első részétől. A sorozat minden hétköznap a legfontosabb délutáni sávban, 16:35-től lesz megtekinthető az RTL-en.

Az ukrán-magyar határon található községben, Makkosszálláson játszódó sorozat 2021 januárja és 2022 novembere között összesen 4 évadot és 305 epizódot élt meg. A Keresztanyu volt az elmúlt évek legnézettebb napi sorozata Magyarországon, mely 4 évadot élt meg. A Makkosszállás lakóit bemutató széria azonban nem csak a nézők körében, hanem a szakma is elismerte, ugyanis kétszer is a legjobb napi sorozatnak választották a Televíziós Újságírók Díján.

hirdetés
hirdetés

Bejelentették, hogy mikor érkezik a Ted-filmek előzménysorozata a SkyShowtime-ra

Reviczky Gábor úgy gondolja, hogy legyőzte a betegségét

Vadonatúj német minisorozat érkezik az RTL sorozatos csatornájára

Kiderült, hogy idén karácsonykor mikor lesz látható a Reszkessetek, betörők a TV2-n

Két felső vezetője távozik az itthon 5 tévécsatornát üzemeltető Antenna Entertainmentnek

Ezek a vadonatúj produkciók érkeznek a Disney+ kínálatába decemberben