Tavaly októberben kiderült, hogy 2023-ban képernyőre kerül a Nyerő Páros 7. évada. Augusztus végén, az RTL nagy őszi sajtóeseményén bejelentették, hogy ismét Sebestyén Balázs lesz majd a reality műsorvezetője, Kabát Peti pedig a segítője. Akkor nyilvánosságra hoztak a nyolcból négy versenyzőpárost is. Néhány órával ezelőtt pedig leleplezték a többi játékost, valamint bejelentették, hogy a produkció következő szezonja október 2-án jön az RTL-re.

hirdetés

A Nyerő Páros hivatalos Facebook-oldalának azóta frissítették a borítóképét, melyről az is kiderült, hogy a reality pontosan milyen sávban kerül majd képernyőre – vette észre a SorozatWiki. A Nyerő Páros 7. évada hétköznaponként 19:45-kor kezdődik majd az RTL-en. Ez azt jelenti, hogy az elmúlt szezonokhoz képest sokkal korábbi sávban lesz majd látható a produkció, ugyanis a reality 3., 4., 5. és 6. évada 21 órakor vagy az után került képernyőre.

A produkció után egyből a Survivor 6. etapja lesz majd látható a csatornán. Amint kiderül, hogy pontosan hány órakor indul, azonnal beszámolunk róla.

hirdetés

A Barátok közt korábbi szépsége a Pokoli rokonok egyik főszereplője lesz

Bejelentették, hogy melyik testvérről fog szólni a Bridgerton család új évada

Hatalmas kedvezménnyel vehető igénybe a SkyShowtime reklámmentes csomagja

Megjelent az Emily Párizsban 4. évadának első előzetese

Itt a Sárkányok háza 2. évadának 7. epizódjának előzetese

Elhunyt Csányi János, a Szomszédok sztárja