Tavaly októberben kiderült, hogy 2023-ban képernyőre kerül a Nyerő Páros 7. évada. Augusztus végén, az RTL nagy őszi sajtóeseményén bejelentették, hogy ismét Sebestyén Balázs lesz majd a reality műsorvezetője, Kabát Peti pedig a segítője. Akkor nyilvánosságra hoztak a nyolcból négy versenyzőpárost is. Néhány órával ezelőtt pedig leleplezték a többi játékost, valamint bejelentették, hogy a produkció következő szezonja október 2-án jön az RTL-re.

hirdetés

A Nyerő Páros hivatalos Facebook-oldalának azóta frissítették a borítóképét, melyről az is kiderült, hogy a reality pontosan milyen sávban kerül majd képernyőre – vette észre a SorozatWiki. A Nyerő Páros 7. évada hétköznaponként 19:45-kor kezdődik majd az RTL-en. Ez azt jelenti, hogy az elmúlt szezonokhoz képest sokkal korábbi sávban lesz majd látható a produkció, ugyanis a reality 3., 4., 5. és 6. évada 21 órakor vagy az után került képernyőre.

A produkció után egyből a Survivor 6. etapja lesz majd látható a csatornán. Amint kiderül, hogy pontosan hány órakor indul, azonnal beszámolunk róla.

hirdetés

Még idén érkezik az Adom a napom 2. évada a VIASAT3-ra

Kiderült, hogy mikor ér véget a Séfek séfe 5. évada a TV2-n

Az RTL fontos sávban megismétli a Keresztanyut, minden hétköznap látható lesz

Kiderült, hogy a Dancing with the Stars 4. évada milyen időpontban lesz látható a TV2-n

Éden Hotel, Ázsia Expressz, Szingli vagy svindli – összegyűjtöttük az ősz 10 legnagyobb tévéműsorát

Két háttérműsort is kap a VIASAT3 nagyszabású társkereső realityje