Az HBO az egyik legsikeresebb magyar sorozatának, az Aranyéletnek az egyik főszereplőjének, Miklósi Jankának a nevében küldött e-mailt az újságíróknak. A levél szerint Szentvázsony független polgármesterjelöltjeként indul a sorozat karaktere, akit Ónodi Eszter alakít. A kampányhoz elég komolyan összerakott weboldal készült, van szavazásra buzdító videó és bővebben is olvasható, hogy Janka milyen módon változtatná meg a kisemberek életét, ha politikusnak állhatna.

Az Aranyélet folytatásában Miklósi Janka valóban polgármesteri babérokra tör majd, az HBO azonban azért kezdte el most reklámozni a produkció folytatását, mert a közelgő választások miatt mindenki a politikával foglalkozik. Külön vicces, hogy az e-mailben azt is emlegetik, hogy Janka üzleti partnerei és családja is jó néven veszi a támogatást, hiszen az Aranyélet a magyar mutyivalóságról, a megvesztegetésekről és a bűnözésről szól.

Az Aranyélet 3. évada várhatóan összel kerül képernyőre, az HBO műsorán. Alább megtekinthető Miklósi Janka kampányvideója!

hirdetés

hirdetés

Ő lett Balogh Levente új asszisztense, megvan Az álommeló 2. évadának nyertese

Kiderült, hogy mikor érkezik az Emily Párizsban 4. évada a Netflixre

Megvan, hogy kik lesznek a Zsákbamacska következő különkiadásának szereplői

5 év után távozhat Gelencsér Tímea a TV2-től

Két új műsorvezető csatlakozik az RTL Reggelihez

Műsorváltozás: lecseréli a The Floor ellenfelét hétfőn este a TV2 (frissítve)