Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban tavaly november végén és december elején 12 epizóddal jelentkezett az RTL főműsoridejében. A krimi-reality végig kimagasló nézettséget hozott és a 2023-as év harmadik legsikeresebb hétköznapi produkciója lett. Nemcsak a nézők szerették, hanem a szakma is, ugyanis a Televíziós Újságírók Díján a tavalyi év legjobb realityjének választották. Így senkit nem lepett meg, amikor februárban a médiavállalat bejelentette, hogy idén érkezik Az Árulók 2. évada, azonban az már igen, hogy ez civiles változat lesz. Azóta semmilyen információ nem érkezett a műsor folytatásáról.

hirdetés

A SorozatWiki információi szerint Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban idén ősszel két új évaddal is képernyőre kerül. Úgy tudjuk, hogy a már korábban bejelentett civiles évad mellett, egy tavalyihoz hasonló celebes évadot is felvettek a produkcióból. Több különböző forrásból is azt hallottuk, hogy a két új szezon még 2024-ben képernyőre kerül az RTL-en.

A dupla évaddal kapcsolatban megkerestük a médiavállalatot. Az RTL a SorozatWikinek adott válaszában a nézők figyelmébe ajánlja az RTL+-on közvetítésre kerülő UEFA Bajnokok Ligáját, az RTL-en szeptember 1-jén induló Sztárboxot, a 2-án visszatérő Kalandra Fal!-t és a 7-étől új évaddal és megújult zsűrivel jelentkező X-Faktort. Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsorral kapcsolatos információinkra azonban kitérő választ kaptunk.

hirdetés

Fontos információ érkezett a Trónok harca egyik új spinoffjával kapcsolatban

Megvannak a Hypwriter, a Paprika Studios és az RTL közös sorozatötlet pályázatának döntősei

3 új szereplő csatlakozott a Bridgerton család 4. évadához

Leleplezték az idei Dancing with the Stars premierdátumát, zsűrijét és versenyzőit

Kiderült, hogy lesz-e 5. évada az Emily Párizsban sorozatnak

Tarolt A mackó és A sógun, utóbbi sorozat rekordot döntött a 76. Emmy-gálán