Az Álarcos énekes 2020 tavaszán és őszén, valamint 2021 őszén összesen három évaddal volt látható az RTL Klubon. Az első két szezonja hatalmas siker lett – 2020 legnézettebb műsora is ez a formátum lett -, de a harmadik etap már nem hozott annyira jó számokat. Most megtudtuk, hogy lesz-e folytatása. A SorozatWiki információi szerint az RTL Magyarország idén nem készít új Álarcos énekest. A hírről megkérdeztük a tévétársaságot, illetve arra is kíváncsiak voltunk, hogy lesz-e helyette másik nagyszabású showműsor?

hirdetés

“Így igaz, az Álarcos énekes idén nem kerül képernyőre, de ez nem jelenti azt, hogy örökre elköszönnénk tőle. Természetesen a nézők nem maradnak látványos showműsor nélkül. A világszerte nagysikerű Game of Talents még idén Magyarországra érkezik, a formátum először az RTL Klubon lesz látható, Tehetség első látásra címmel. Az új szuperprodukcióban egyszerre van jelen a showműsorok szemkápráztató látványa és a game show izgalma. Elképesztő tehetségek mutathatják meg magukat, miközben a stúdióban is óriási a tét. A műsor minden korosztály számára vonzerővel bír, mivel a néző együtt teheti próbára a megérzéseit a játékosokkal a látványos produkciók feszültséggel és meglepetéssel teli közegében. Hamarosan pedig elindul a jelentkezés a showműsorba.

– válaszolta az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs igazgatósága a SorozatWikinek.

A Game of Talents a Fremantle/UFA saját fejlesztésű formátuma, amely először Spanyolországban volt képernyőn, majd az amerikai Fox TV vásárolta meg, ahol már képernyőre is került az elő évada. Hazánkban az UFA Magyarország (X-Faktor, Álarcos énekes) gyártásában készül. A műsorban két csapat küzd meg egymással. A stúdióban ismeretlen emberek érkeznek hozzájuk, a játékosoknak pedig pár nyom alapján ki kell találniuk, hogy a megjelent illetőnek mihez van extra tehetsége.

hirdetés

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G