Anne Heche augusztus 5-én, pénteken szenvedett autóbalesetet Los Angelesben. Az 53 éves színésznő először egy garázsnak hajtott neki. A lakosok próbálták ott tartani őt, de hiába. Elhagyta a helyszínt, majd hamarosan egy háznak csapódott autójával. A gépjármű és az épület is kigyulladt, Anne Heche-t pedig életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A balesetben más nem sérült meg. Az első információk szerint a színésznő alkohol és drog hatása alatt ült a volán mögé.

Életéért napokig küzdöttek az orvosok, azonban augusztus 12-én Heche családjának képviselői közölték, hogy hivatalosan is agyhalottnak nyilvánították a színésznőt – írja a Daily Mail. Hamarosan lekapcsolják a lélegeztetőgépről, az orvosok jelenleg azt vizsgálják, hogy mely szerveit használhatják donornak. Heche korábban kikötötte, hogy halála esetén szeretne szervdonor lenni, hogy így segíthessen másokon. A színésznő szerepelt a Fedőneve: Donnie Brasco című filmben és látható volt az Everwoodban, valamint a Bűnös Chicagóban is.

Frissítés: Cikkünk megjelenését követően nem sokkal érkezett a hír, hogy Anne Heche-t lekapcsolták a lélegeztetőgépről, így a színésznő 53 éves korában elhunyt.

Bejelentették, hogy mikor indul a TV2 vadonatúj realityje, a Párharc

Premierözön a Netflixen: 18 új sorozat, vagy friss évad érkezik októberben a streaming szolgáltatóra

RTL+: Még az idei évben fizetős streaming szolgáltatást indíthat Magyarországon az RTL

A magyar televíziózás 20 legendájáról szóló könyvet adott ki Radnai Péter

2023-ban is lesz X-Faktor - beszélgetés a műsor elmúlt 12 évéről a korábbi és mostani kreatív producerrel

Ez várható a Nyerő Páros ma induló 6. évadában (x)

Visszatér az ATV-re Gundel Takács Gábor díjnyertes vetélkedője (x)