A Drágám, add az életed! 2016-ban debütált a TV2-n. Az 1. évad nagy siker volt, a következő kettő viszont már rossz nézettséget hozott. Az utolsó adás 2017 őszén került képernyőre. Novemberben a Big Picture konferencián bejelentették, hogy több, mint 4 év után visszatér a műsor, ugyanis 2022-ben érkezik a Drágám, add az életed! 4. évada.

hirdetés

Fischer Gábor a SorozatWikinek adott évértékelő interjújában elárulta, hogy a produkció megújult műsorvezető-párossal tér vissza, a 4. etap házigazdai Till Attila és Köllő Babett lesznek. A TV2 Csoport programigazgatója arra is kitért, hogy nem ez lesz az egyetlen változás, ugyanis az egész formátumot megújították.

Eddig nem lehetett tudni, hogy pontosan mikor kezdődik a műsor következő évada. A Szerencsekerék csupán két hete indult, ezért arra lehetett számítani, hogy a Drágám, add az életed! csak május második felében érkezik a csatornára. A tévétársaság most azonban nyilvánosságra hozott egy előzetest, melyből kiderült a premierdátum is – vette észre a SorozatWiki. A Drágám, add az életed! 4. évada a vártnál korábban, május 9-én, hétfőn 19:50-kor debütál a TV2-n.

hirdetés

Ezek lesznek az HBO Max utolsó, májusi sorozatpremierjei

Molnár Áron helyett egy másik sztárboxos indul az RTL által közvetített nemzetközi bokszversenyen

Kiderült, hogy mikor indul a Drága örökösök utolsó évada az RTL-en

Vadonatúj, színészlegendáról szóló minisorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Vadonatúj előzetest kapott a jövő hónapban érkező Star Wars sorozat

Még idén érkezik a legújabb Star Wars sorozat a Disney+-ra