Április végén elsőként írtuk meg, hogy június 1-jén, pünkösdhétfőn lesz az Exatlon Hungary 2. évadának fináléja. Kedden a TV2 Csoport bejelentette, hogy idén nyáron új részekkel tér vissza A Piramis a főcsatornájukra, a pontos premierdátumot és a kezdési időpontot azonban nem közölték. Kedden este azonban kiderült az, hogy pontosan hogyan néz ki a júniusi műsorrendjük.

Délután semmilyen változás nem lesz, a Tények előtt továbbra is az Amanda és a Remények földje kerül képernyőre. A 18 órakor kezdődő Tényeket 18:45-kor ugyanúgy Tények Plusz követi majd változatlan adásidővel. Június 2-án, kedden debütál A Piramis 3. évada. Stohl András vetélkedője innentől minden hétköznap 19:30-kor lesz látható. A SorozatWiki információi szerint az új epizódokat nem mostanában vették fel, hanem még 2018-ban és azóta “dobozban tartották őket”. Ha nem változik meg az RTL Klub programstruktúrája, akkor vele szemben a Fókusz és a Barátok közt lesz látható.

A game show után, 21:05-kor a Ninja Warrior Hungary első évados ismétléseit sugározzak majd. A Tilla és Majka által vezetett sportvetélkedő ezen adásai 2017-ben voltak láthatóak és a TV2 tavaly nyáron már egyszer újra leadta az epizódjait. Az adások bruttó (reklámokkal együtt) nagyjából 3 órásak, így egészen éjfélig eltartanak. A TV2 hétvégi nem lesznek valami izgalmasak, szombaton és vasárnap este is kizárólag filmeket sugároznak majd.

28. heti nézettség - Tarolt a Barátok közt utolsó epizódja

3 rövid előzetes érkezett a Keresztanyu 2. évadához

A Netflix megmentheti a 3. évad után elkaszált sorozatot

Kiderült, hogy ki lesz a visszatérő Nagy Ő műsorvezetője

Az HBO új sorozata drágább lehet a Trónok harcánál

Hogyan lehet díjmentesen használni az RTL Most+-t? (x)