November közepén az HBO és a Sony Pictures Television bejelentette, hogy sorozat készül az elmúlt évtized egyik legfelkapottabb videojátékos szenzációjából, a The Last of Usból. A történet a sötét jövőben játszódik, ahol több a fertőzött ember, mint az egészséges, a városok pedig el vannak zárva a külvilágtól. Egy korosodó férfi (Joel) és egy kislány (Ellie) kalandjait izgulhatjuk végig a konzolon és majd a sorozatban is.

A rajongókat az tartotta lázban, hogy vajon mely színészek alakíthatják a két főhőst, erre az kérdésre azonban ma választ kaptak. A Trónok harca két korábbi közönség kedvencét sikerült megszerezniük a szériához, Pedro Pascal (Oberyn Martell) bújuk Joel bőrébe és Bella Ramsey (Lyanna Mormont) alakítja Ellie-t.

A produkciót segíti a játék alkotója, Neil Druckmann, a forgatókönyvet pedig a hatalmas sikerű Csernobilt is jegyző Craig Mazin készíti. Állításuk szerint nem csak a játékőrültek fogják érteni a történetet, hanem azok is, akik nem ismerik a sztorit. A rendező a 29 éves orosz Kantemir Balagov lesz. Arról még nincs információ, hogy mikor kerül képernyőre a sorozat.

hirdetés
hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban