2020-ban két évaddal, tavasszal és ősszel is nagy sikerrel volt látható az Álarcos énekes. Még márciusban elsőként írtuk meg, hogy idén ősszel új szezonnal tér vissza a nagyszabású showműsor. Most az RTL Magyarország bejelentette, hogy szeptember 5-én, vasárnap este debütál az Álarcos énekes 3. évada. Kiderült az is, hogy Istenes Bence marad műsorvezetőként, de a nyomozócsapat teljes egészében lecserélődik. Az új detektívek Nagy Ervin, Szandi, Szabó Zsófi és Flour Tomi. Részletek a tévétársaság közleményében és a műsor ajánlójában:

hirdetés

A népszerű szuperprodukció rengeteg újdonsággal érkezik: egy teljesen új, négytagú nyomozói gárda mutatkozik be és a káprázatos maszkok között, Magyarországon először, egy duó is rejtőzik – azaz ketten vannak egy páros álarc mögött! A Csacsi és a Lovag rögtön két hírességet is rejt, sőt, az is garantáltan lázban tartja majd az egész országot, hogy vajon ki van a Cápa, a Róka, a Kacsa vagy a többi zseniális maszk mögött.

Az új nyomozók rendületlenül készülnek a feladatra, többen közülük testközelből élték át az Álarcos énekes varázsát. A vadonatúj harmadik évadban nyomozóként tér vissza az RTL Klub képernyőjére a legendás énekes-előadóművész, Szandi. Őt Szabó Zsófi színésznő, illetve egy rutinos Álarcos-gárda segíti a maszkok leleplezésében: az első évad ezüstérmes Robotja, aki a második évadban vendégnyomozóként is bemutatkozhatott, Nagy Ervin, színész. A negyedik nyomozó pedig nem más, mint a második évad Süti álarca mögé rejtőzött zenész, Fluor Tomi.

Ők négyen állnak neki vasárnap esténként a teljesen új, ismét szemkápráztató álarcok leleplezésére, Istenes Bence műsorvezetésével. Szeptember 5-től folytatódik a világ legtitokzatosabb és legőrültebb showműsora az RTL Klubon! Ki van a maszk mögött?

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része