Az Álarcos énekes első magyar változata tavaly február és április között volt látható az RTL Klubon. A show azonnal hatalmas siker lett és végül a 2020-as év legnézettebb műsora is ez lett. A második évada szeptember és december között került képernyőre és ugyan már nem hozott annyira kimagasló eredményeket, mint korábban, de így is az ősz legsikeresebb tévés produkciója lett. Kolosi Péter februárban a SorozatWikinek adott interjúban elárulta, hogy a formátum tavasszal nem lesz látható, ugyanis nem akarják a műsort félévente visszahozni, de valamikor biztosan folytatni fogják.

A SorozatWiki friss információi szerint még idén visszatér az Álarcos énekes az RTL Klubra. Úgy tudjuk, hogy a produkció 3. évada ősszel lesz látható a csatornán. Így az év utolsó hónapjaiban az X-Faktor 10. szezonjával együtt két nagyszabású showműsor is érkezhet az RTL Klubra. A hírről megkérdeztük a csatornát is.

“Jelenleg számos szórakoztató és izgalmas műsorunkat tudjuk a nézők figyelmébe ajánlani, ilyen az egyik közönségkedvenc, a Keresztanyu, valamint az ország egyetlen üzleti showműsora, a Cápák között, az időutazó talkshow, az Életünk története, a Nagy szám, amelyben sztárok mutatkoznak be eddig ismeretlen oldalukról, egy számukra fontos és meghatározó zeneszámon keresztül, valamint a március 20-án képernyőre kerülő, és az RTL Most+-on már aznap reggeltől elérhető A mi kis falunk legújabb évada. Ahogy eddig, a jövőben is sok, változatos műsort kínálunk majd nézőinknek, az hogy melyek ezek, arról időben tájékoztatjuk majd a sajtót és a publikumot” – válaszolta az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága a SorozatWikinek.

Hétfőtől új műsorrend lesz a TV2-n, két nagy produkció is visszatér a csatornára

Ötmillió dollárra perlik a Netflixet A vezércsel miatt

Vasárnap indul a Toldi legújabb feldolgozása

Megvannak a Totem 1. évadának győztesei

Előzetest kapott Netflix népszerű pszichothrillerjének 3. évada

Újabb fotók szivárogtak ki a Trónok harca előzménysorozatának forgatásáról