Április közepén hatalmas port kavart, hogy A Tanár 3. évadánál, majd egy nap múlva az Apatigrisnél is bejelentette az RTL Magyarország, hogy egy rész után leveszik az RTL Klubról és tévében legkorábban csak ősszel folytatják. Bár az RTL Most+-ra az eredeti tervek szerint kerülnek fel a sorozatok friss részei, sok rajongó háborgott a döntés miatt. Akkor azt írtuk, hogy egyrészt a válság miatt összeomlóban van a reklámpiac, így nem éri meg a legdrágább produkciók vetítése, másrészt ha elhúzódik a vírus, akkor nem fognak tudni őszre műsorokat forgatni, így ezzel betartalékol a médiavállalat. Ugyanezen okokból úgy tűnik egy harmadik műsor is átkerülhet őszre.

Kolosi Péter az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese két hónapja megjelent interjújában az idén tavaszi műsoroknál megemlítette, hogy készül A Konyhafőnök új évada is. Később elsőként írtuk meg, hogy az RTL gasztro realityje volt az egyetlen, melynek március közepén nem állt le hosszabb időre a forgatása és úgy tudjuk, azóta fel is vették végig a műsort. A SorozatWiki információi szerint A Konyhafőnök új szezonját tavasz helyett csak később, várhatóan ősszel vetíti le az RTL Magyarország. A hírről megkérdeztük a csatornát is.

“A tavaszi műsorstruktúrának valóban nem része a Konyhafőnök. Jelenleg hétköznapokon a Barátok közt, a Cápák között üzleti showműsor, az Isten veled, Magyarország!, a Toplista, a Bűnös lelkek bűnügyi riportmagazin, a Különben dühbe jövök című sorozat, hétvégén pedig a Made in Karantén egyedi tehetségkutató, a Maradj haza magadnak! reality és a Segítség! Itthon vagyok! című fikciós sorozat részeit láthatják a nézők. Arról, hogy a Konyhafőnök gasztro reality epizódjai mikor kerülnek képernyőre, időben fogjuk tájékoztatni a sajtót és a nagyközönséget” – válaszolta az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága a SorozatWikinek.

hirdetés
hirdetés

Megvan, hogy mikor ér véget a Next Top Model Hungary a TV2-n

Június elején vadonatúj mexikói telenovella indul a TV2-n

Vadonatúj előzetest kapott a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada

Leleplezték a 24 év után visszatérő Fort Boyard - Az erőd szereplőit és műsorvezetőjét

A Házasság első látásra szereplőivel tér vissza a Szerencsekerék a TV2-re

Fontos információ érkezett a Yellowstone utolsó évadával kapcsolatban