Az RTL története során jelenleg a második székházából működik, mely a XXII. kerületben a Nagytétényi úton található. 2005-ben költöztek ide, ahol azon 5 tévéstúdiók közül, amikben készülnek a tévétársaság műsorai, 4 itt található. A médiavállalat 2021 júliusában bejelentette, hogy 2024-ben új székházba költöznek, a Városligettel szemben.

Az RTL Nagytétényi úti székháza

A Naphire.hu a napokban arra lett figyelmes, hogy az egyik Dózsa György úti épület falán megjelent egy plakát, mely szövege szerint az RTL új színt hoz a Ligetbe. Az oldal megkereste a tévétársaságot, melynek kommunikációs osztálya elárulta, hogy idén nyáron kezdik meg a költözést a Városligetbe, de a nagytétényi úti RTL Stúdiókban továbbra is zajlik majd a munkálat. Így az RTL nyártól már két bázison fog működni.

hirdetés

A portál azt is megtudta, hogy a médiavállalat üzleti területei, valamint a hírműsorainak szerkesztőségei és stúdiói költöznek az új épületbe, az RTL Ligetbe. Az érintett területek nyártól több lépcsőben költöznek át a városligeti helyszínre. A szórakoztató műsorok azonban továbbra is a régi helyen, az RTL Stúdiókban fognak készülni.

hirdetés

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)