Az RTL története során jelenleg a második székházából működik, mely a XXII. kerületben a Nagytétényi úton található. 2005-ben költöztek ide, ahol azon 5 tévéstúdiók közül, amikben készülnek a tévétársaság műsorai, 4 itt található. A médiavállalat 2021 júliusában bejelentette, hogy 2024-ben új székházba költöznek, a Városligettel szemben.

Az RTL Nagytétényi úti székháza

A Naphire.hu a napokban arra lett figyelmes, hogy az egyik Dózsa György úti épület falán megjelent egy plakát, mely szövege szerint az RTL új színt hoz a Ligetbe. Az oldal megkereste a tévétársaságot, melynek kommunikációs osztálya elárulta, hogy idén nyáron kezdik meg a költözést a Városligetbe, de a nagytétényi úti RTL Stúdiókban továbbra is zajlik majd a munkálat. Így az RTL nyártól már két bázison fog működni.

hirdetés

A portál azt is megtudta, hogy a médiavállalat üzleti területei, valamint a hírműsorainak szerkesztőségei és stúdiói költöznek az új épületbe, az RTL Ligetbe. Az érintett területek nyártól több lépcsőben költöznek át a városligeti helyszínre. A szórakoztató műsorok azonban továbbra is a régi helyen, az RTL Stúdiókban fognak készülni.

hirdetés

Megvan, hogy mikor ér véget a Next Top Model Hungary a TV2-n

Június elején vadonatúj mexikói telenovella indul a TV2-n

Vadonatúj előzetest kapott a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada

Leleplezték a 24 év után visszatérő Fort Boyard - Az erőd szereplőit és műsorvezetőjét

A Házasság első látásra szereplőivel tér vissza a Szerencsekerék a TV2-re

Fontos információ érkezett a Yellowstone utolsó évadával kapcsolatban