A mi kis falunk napi ismétlése február 1-jétől minden hétköznap 21:05-kor volt műsoron az RTL Klubon. Március elejétől azonban már csak heti 4 alkalommal látható az újravetítés, hétfőtől csütörtökig. A falus sorozat az ismétlés indulása óta egyre jobb nézettséget hoz, mára döbbenetes módon az Exatlont is veri. Pajkaszeg lakóinak hétközi vetítése már majdnem utolérte az új részeket. Így 3 hónap után, április 29-én, csütörtökön, az 5. évad 3. epizódjával véget ér az ismétlés, ahogy azt korábban megírtuk. A mi kis falunk 5. szezonja új részekkel március 20-án tért vissza a hosszú pihenő után. A falus széria hatalmas siker, minden héten nagyszerű számokat produkál. A sorozat vetítése jelenleg a 12. epizódnál tart.

Április közepén megírtuk, hogy egy nappal később, pénteken befejeződik a Keresztanyu 83 részes 1. évada is. A széria január 3-án indult a csatornán és azóta minden hétköznap 20:10-kor látható. Kolosi Péter február elején a SorozatWikinek adott interjújában bejelentette, hogy ősszel érkezik a 2. szezon.

Az RTL Klubnak nem csak a két fontos hétköznapi sorozata ér véget a héten. Május 2-án, vasárnap ugyanis a 10. epizód után befejeződik az Apatigris 2. évadának vetítése is. A Scherer Péter főszereplésével készült széria 2. etapja február 28-án indult és azóta minden vasárnap 18:50-kor látható az RTL Klubon. A sorozat nézettsége nagyon változó, így az évadátlaga maximum közepes lesz. Egyelőre nem tudni, hogy folytatódik-e a széria.

hirdetés
hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része